La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.273 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Pregătiri de miting 2

feb.1

Diseară prevăd că va fi o mare revărsare de oameni pe străzile Bucureştiului, dar şi în alte oraşe din ţară.

Colegul Gabriel Manţă s-a pregătit deja pentru ieşirea în stradă, iar rezultatul muncii sale şi a fiului se pot vedea în fotografia de mai jos.

Fireşte, Gabriel Manţă a încercat să dea şi o tentă umoristică mesajelor sale, în stilu-i caracteristic, dar realitatea este că e greu să nu te revolţi vizavi de tupeul unui ministru al Justiţiei, care era vizibil în dificultate aseară şi parcă i se blocase placa cu răspunsul „Altă întrebare” la tirul jurnaliştilor care doreau să afle detalii suplimentare despre ordonanţa belicoasă.

miting manta

Dacă al meu coleg de ziar se pregăteşte pentru miting la Bucureşti, şi la Suceava este fierbere mare. Mitingul este anunţat la ora 17.00 în faţa Prefecturii Suceava şi se preconizează că va dura cel puţin patru ore. Iată cum sună chemarea la miting:

Avem în fața noastră două opțiuni.

Opțiunea #1 – Ne găsim o scuză, un pretext și nu participăm la protest. În cele din urmă, un om în plus sau în minus nu va face o diferență. Ne vedem de ale noastre, discutăm cu prietenii că “Da, n-am mai ieșit la protest. Lasă, că se descurcă și fără mine.” Dacă crezi că ești singurul care gândește asta, te înșeli. Drumul spre schimbare este pavat cu îndoieli și fiecare dintre noi a gândit așa odată când a venit vorba de un protest.
Așa au gândit și cei 60% care nu au venit la urne în decembrie 2016. Să repetăm oare aceeași greșeală?

Există Opțiunea #2. Ieșim la protest, aratăm public că nu suntem dispuși să acceptăm corupția, că vrem un viitor mai bun și să oferim un mesaj celor care se îndoiesc că schimbarea este posibilă

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

 1. avatar Ionel spune:

  Mama ce ravagii au facut securistii in ultimii 10 ani. Ne-au schimbat gena de oameni liberi si normali.Cum draq sa nu-ti dai seama ca securistii o sa ne trimita iar in postura de sclavi. Incepe sa-mi fie sila de tinerii frumosi si liberi care isi vand tara

 2. avatar eu spune:

  CLASA POLITICA SUCEVEANA = VARZA!

  Sunt unul dintre participatii de la mitingul de ieri seara.
  Cees ce pot spune ca o concluzie a mea e ca e foarte bine ca nu am fost la vot. De ce? Nu pot vota veci pururi PSD. Sa votez PNL sau ALDE = PDL. In plus, SUNT TOTI MANA IN MANA.

  Unde era guralivul Flutur? Unde era Zarojanu? Unde erau orice alti lideri din opozitie? La caldurica. Doar nu or face pipi contra vantului, cum se zice, sau ca nu musca mana care-i hraneste. Doar PSD si opozitia = LOVE, indiferent cine e la putere si isi fac reciproc favoruri pe rand.
  Pe scurt. NISTE PORCI!Părerea ta

* necesare