La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.028 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Premierul Cioloş, fotografie cu un primar cu pete 2

sept.20

Premierul Dacian Cioloş pare bine intenţionat, uneori chiar prea permisiv cu cei pe care-i întâlneşte.

S-a întâmplat şi la Liga Aleşilor Locali care s-a derulat acum câteva săptămâni, ocazie cu care primul ministru al României a fost solicitat la poze de primarul din Broşteni, Nicolae Chiriac.

Aşa cum am spus, fără să fie pus la curent, şi chiar dacă ar fi fost până la urmă prevalează prezumţia de nevinovăţie, Dacian Cioloş a acceptat să apară alături de edilul din Broşteni.

Ei bine, Nicolae Chiriac a fost găsit în incompatibilitate de Agenţia Naţională de Integritate pe motiv că a votat în Consiliul Local Broşteni pentru a-şi crea un avantaj parimonial.

nicolae chiriac dacian ciolos

În calitate de consilier local, a participat la deliberarea și adoptarea Hotărârii Consiliului local al Orașului Broșteni privind organizarea pășunatului în anul 2010 la nivelul Orașului Broșteni, în temeiul căreia a fost încheiat un contract de închiriere între Consiliul Local al Orașului Broșteni și Asociația Crescătorilor de Animale <Ciobănașul> Broșteni (asociație în cadrul căreia deține calitatea de membru și președinte)”, s-a menţionat în comunicatul Agenţiei Naţionale de Integritate.

Contestaţia depusă de Chiriac a fost respinsă de Curtea de Apel Suceava, iar dosarul a fost înregistrat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie încă din decembrie 2015. Ei bine, dacă puteţi crede, nici după 10 luni nu s-a stabilit un termen de judecată, astfel încât un primar care a încălcat legea stă în continuare la conducerea unei unităţi administrative din judeţul Suceava.

Iar în timp ce justiţia doarme în papuci, Nicolae Chiriac a mai câştigat un rând de alegeri, iar mai nou se pozează sfidător cu premierul României.

Şi nu e singura problemă pe care o are primarul din Broşteni. Acesta este urmărit penal de DNA Suceava existând suspiciunea că din subvenţiile încasate cu cântec s-ar fi îmbogăţit cu vreo 3,6 milioane de lei. Da, aţi citit bine, peste 800.000 de euro. 

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar iulian dumitrescu spune:

    pe deasupra NICOLAE CHIRIAC detine in forme ilegale un bloc de locuinte care culmea l-a cumparat cu tot cu chiriasi si inca cateva active ale orasului care a cerut in numele orasului intabularea acestora pe numele copiilor dumnealui

  2. avatar iulian dumitrescu spune:

    se mai specifica si in raportul de audit financiar al curtii de conturi SUCEAVA -tranzactii cu terenuri si cladiri efectuate tot de CHIRIAC NICOLAE ,fara a avea aprobarea si hotararea deliberativului localPărerea ta

* necesare