La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.057 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Prietenie maximă pentru vecini 0

feb.5

Un anunţ afişat pe o fereastră din municipiul Rădăuţi, dacă nu este o glumă, reprezintă cel mai mare afront pe care-l poţi face vecinilor.

„Închiriez sau vând locuinţă unei familii numeroase de romi”, este anunţul care a stârnit nedumerirea oamenilor care trec prin zonă. Trebuie spus că imobilul pe care apare anunţul este unul comun, în care trăiesc mai multe familii.

Practic, cel care dă anunţul vrea să le facă vecinilor o surpriză, probabil pentru a le plăti ceva poliţe mai vechi.

IMG_3058

Asta îmi aduce aminte de un banc. Un român şi un ţigan aveau case identice, cu dotări de ultimă generaţie, aceeaşi pomi în curte, mansarde similare etc. La un moment dat ţiganul îl întreabă pe român cât valorează proprietatea lui, iar răspunsul este: 5 milioane de euro. Ţiganul stă şi se uită la el şi-i spune senin că proprietatea lui valorează 7 milioane de euro. <Eşti nebun măi ţigane, nu vezi că avem case identice?>, se arătă surprins românul. <Ştiu asta, numai că eu nu am un vecin ţigan>, veni prompt răspunsul.

Aşa şi în acest caz, dacă nu cumva e vreo glumă, pentru vecinii omului care a postat anunţul se preconizează vremuri grele.

 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare