La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.464 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Primarul Lungu, complice la infracţiuni comise în instituţie? 5

iul.8

Zilele trecute am aflat că şefa Serviciului Locativ din Primăria Suceava, Lorena Mureşan, a fost forţată de primarul Ion Lungu să demisioneze din funcţie.

Cică la mijloc ar fi ceva afaceri necurate cu locuinţe ANL, date pe ochi frumoşi şi şpagă pe măsură de către Lorena Mureşan.

Dacă acest lucru este adevărat şi dacă edilul Sucevei are cunoştinţă despre aceste nereguli înseamnă că trebuia să sesizeze Poliţia şi Parchetul. Nu ştiu dacă a făcut acest lucru, dar în mod normal trebuia să anunţe public că doreşte o anchetă pentru a se stabili cu adevărat ce s-a întâmplat în instituţia pe care o conduce de peste 11 ani.

Ori, Ion Lungu nu a spus că a depus vreo plângere penală, ceea ce, din punctul meu de vedere, înseamnă acoperirea unor infracţiuni. Mai exact, complicitate la abuz în serviciu şi la luare de mită.

ion lungu

Poate că primarul Sucevei se teme ca anchetatorii să nu găsească şi alte potlogării care să dinamiteze pur şi simplu o instituţie care în anumite domenii ridică mari semne de întrebare.

Unul dintre acestea este domeniul retrocedărilor, un anume domn Ioan Florişteanu fiind foarte în temă cu tot ce s-a întâmplat în ultimii 15-20 de ani prin municipiul Suceava. Un domn care ştie exact cum a fost retrocedat fiecare petec de pământ, printre blocuri, printre străduţe, practic peste tot pe unde se putea.

Iar acest domn Florişteanu nu a făcut nimic fără acordul secretarului Primăriei Suceava, care a avizat de legalitate toate documentele. Oare să aibă legătură acest lucru şi cu faptul că Ioan Ciutac, secretarul Primăriei Suceava, este văr drept cu primarul Ion Lungu? Poate fi doar o simplă coincidenţă, fără alte conotaţii. 

subscribe to comments RSS

Există 5 comentarii

 1. avatar Titi Roman spune:

  Demisia Lorenei poate anunța începutul sfârșitului pentru Ion Lungu. Îl felicit pe Sandrinio pentru consecventa în abordarea subiectului Lungu! Sper, din puținul ce mi-a mai rămas bun în sufletul acru, pentru a-mi recăpăta niscai din simpatia evidenta avuta fata de jurnalistul Sandrinio Neagu, ca aceasta abordare sa nu aibă o legătură, directă sau indirecta, cu achizițiile și contractele de publicitate încheiate de instituția condusa de Ion Lungu și cotidianul Monitorul, precum și nici intre afacerile private patronate de agentul de intermedieri financiare Petrica Lungu și trustul de presa, de altfel respectat pana acum, Monitorul. Sper ca, sa nu descoperim ulterior vreun “barter”… si sa înceapă concursul „cel mai bun scriitor”!

 2. avatar Proconsul spune:

  Nu uitați sa-l sunați azi pe sărbătoritul zilei și sa-i mulțumiți de sprijinul adus Monitorului și județului! Depinde de voi cine rămâne la super party liberty!

 3. avatar Titi Roman spune:

  Oamenii boln avi mai au ceva de pierdut? Think.

 4. avatar mediul spune:

  Sa speram ca Lungu sa prinda trei mandate si la Botosani.Părerea ta

* necesare