La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.652 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Protectorul lui Băişanu, aproape de şefia SRI 1

feb.20

Eduard Hellvig, liberalul care l-a susţinut pe Alexandru Băişanu acum mai bine de un an în lupta pentru menţinerea în fruntea organizaţiei judeţene a PNL Suceava, este aproape de o funcţie extrem de importantă.

Potrivit preşedintelui Klaus Iohannis, persoana propusă pentru a prelua funcţia de director al Serviciului Român de Informaţii este tocmai Eduard Hellvig. Pentru ca propunerea să se materializeze mai este nevoie de votul Parlamentului, dar după cum susţine cel mai important om din România, partidele politice şi-ar fi dat acordul pentru numirea lui Hellvig.

Cu toate că provine din aripa liberală, Eduard Hellvig, dacă e să dăm crezare săgeţilor aruncate de fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, este omul de casă al lui Dan Voiculescu, deci ar avea susţinere şi din partea altor forţe politice aflate în Parlament.

eduard hellvig

Revenind la relaţia dintre Eduard Hellvig şi Alexandru Băişanu, vă aduc în memorie un citat al probabilului viitor şef al SRI din mai 2012.

Alexandru Băişanu face parte din generaţia oamenilor politici tineri, europeni şi responsabili! Suceava, potrivit sloganului de campanie, merită o şansă! Folosiţi cu înţelepciune votul! Schimbaţi atitudini, mentalităţi! Schimbaţi oraşul!”, a fost mesajul lui Eduard Hellvig.

Fireşte, s-ar putea spune că era vorba de o campanie electorală, în care politicienii spun totul pentru a obţine voturi, dar dacă această declaraţie este coroborată cu ajutorul nemijlocit oferit lui Băişanu în lupta cu Ursaciuc şi Popoiu pentru putere în sânul organizaţiei judeţene a PNL Suceava avem o imagine mai amplă a legăturilor dintre cei doi. 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariuPărerea ta

* necesare