La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.410 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Protest anti-Olărean pe o stradă din Rădăuţi 2

aug.25

S-au deşteptat rădăuţenii. Sau cel puţin câţiva dintre ei, care s-au săturat de minciunile primarului Aurel Olărean.

Colegii care administrează portalul www.radautiziar.ro au publicat un material în care apare şi o fotografie cu o pancartă montată pe un gard dintr-un cartier al oraşului.

Este un protest la adresa edilului Olărean, în care acesta este acuzat că i-a minţit pe locatarii din acel areal. Dar, iată ce scrie pe pancartă: „Domnul primar Olărean unde sunt promisiunile dumneavoastră vizavi de această stradă? Proşti am fost că te-am ales. Nu te vom mai alege. Ruşine Aurel”.

olarean cu masa in parc

Această pancartă este, deocamdată, o chestie singulară, izvorâtă dintr-o nemulţumire punctuală, dar numărul celor care îl înghit tot mai greu pe primarul Aurel Olărean este în creştere. Iar când punctul critic de va atinge, pe Olărean nu-l va mai salva nici preşedintele Traian Băsescu, cel căruia primarul i-a făcut cadou titlul de cetăţean de onoare al municipiului Rădăuţi.

Chiar aşa, ce merit o fi având Băsescu, în afară de acela că a fost coleg pe mare cu Olărean, pentru a deveni cetăţean de onoare în Rădăuţi.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar CORADO spune:

    Un fas de doi banuti care nu-ti face nici cinste, dar nici onoare. Olarean este un primar controversat ca orice ales cu 6 voturi din 1o. Asa va fi mereu, tot timpul se vor gasi oameni sa strige. Daca iesi acum in strada o sa constati ca 8 suceveni din 10 il injura strasnic pe Lungu, da rau, rau, rau de tot. Si pe Ponta. Exemple ar fi, doar in oras, zeci de mii. Nu scrii si despre asta? Ti-ar lua cinci sute de ani si ar fi un experiment jurnalistic fenomenal.

  2. avatar Corodelul coroziv spune:

    Un fas de doi banuti care nu-ti face nici cinste, dar nici onoare. Olarean este un primar controversat ca orice ales cu 6 voturi din 1o. Asa va fi mereu, tot timpul se vor gasi oameni sa strige. Daca iesi acum in strada o sa constati ca 8 suceveni din 10 il injura strasnic pe Lungu, da rau, rau, rau de tot. Si pe Ponta. Si pe Flutur, bla, bla…Exemple ar fi, doar in oras, zeci de mii. Nu scrii si despre asta? Ti-ar lua cinci sute de ani si ar fi un experiment jurnalistic fenomenal.Părerea ta

* necesare