La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.250 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

PSD Suceava a încetat să mai existe 4

apr.18

PSD Suceava nu mai există. Şi-a închis porţile, probabil în semn de mulţumire pentru votul de încredere acordat de suceveni la alegerile locale şi generale din 2012.

În cele aproape patru luni scurse de la începutul acestui an, la sediul PSD Suceava nu a fost organizată nici o conferinţă de presă. Ba nu. Mint. A fost o conferinţă a femeilor social-democrate acum câteva săptămâni (foto).

În rest, linişte şi pace. Nu tu preşedinte al organizaţiei judeţene, nu tu preşedinte al organizaţiei municipale, nu tu parlamentari, nimeni, dar absolut nimeni care să aibă ceva de spus.

Şi totuşi, PSD Suceava nu a murit. Vă spun asta cu mâna pe inimă, pentru că la rubrica decese din ziarele locale nu apare nici un anunţ în acest sens.

Singura explicaţie este că după ce s-au văzut cu sacii în căruţă, pe social-democraţi a început să-i doar fix undeva de alegători.

Altfel nu-mi pot da seama cum să nu ai nimic de transmis luni bune.

Or fi parlamentarii PSD de Suceava decorativi prin Senat şi Camera Deputaţilor, dar vreo iniţiativă venită din partea colegilor, la care să fi achiesat şi ei, tot ar trebui să există. Sau poate nu.

Nu ştiu ce o fi în capul celor care conduc PSD Suceava, dar modul în care ştiu să comunice cu alegătorii lasă mult de dorit. Iar oamenii ştiu cel mai bine să taxeze această extravaganţă dusă spre prostie. Poate că sondajele de acum le spun cu totul altceva liderilor social-democraţi, dar aceştia nu trebuie să uite că puterea este efemeră, iar alţii care au căzut în aceeaşi capcană îşi ling acum rănile.

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

  1. avatar gigicarabarabulea spune:

    mai sandy esti un nebun frumos, de aia te iubesc, cand le zici le zici ! dar ti-am mai bagat io un comentariu acu cateva saptamani cred cand ai zis- tot ceva de PSD si te-am etichetat, evident, in ghilimelele de rigoare, drept „prost”.. adica, prost ca noi toti, ca toti cetatenii urbei.. adica ai comunei Suceava si ai coloniei Românica. Ce zici se stie de multa vreme, acum insa e prea de tot. PSD Suceava da rateuri, o fi intrand la menopauza? ca pare de acum ca vad ceva.. bufeuri de caldura marsupial-politrucă. păi cine sa faca treaba frate sandrinio? dontu? cătă? păi PSD Suceava nu isi ajuta membrii care au rupt in dinti asfaltul judetului in campanii anu trecut.. toti din conducere sunt maini moarte, nu au improspatat deloc aparatul politic, iar unde si cand au facut-o, au facut alegeri penibile… dar stii si tu la ce ma refer… in rest, cred ca suntem de acord cu totii ca de la coabitarea asta o sa i se traga esalonului 2 electoral al PSD: disparitia unei baze electorale insemnate, adica, cu alte cuvinte, dezastrul pentru acest partid in 2016… PSD a ratat unica sa sansa de reforma… adio ponta, nechifor, dontu, mirela adio de la perdeluta si din caruţă… :)) bye !.., păzea.. ma tem de come backul lui Flutur la conducerea CJ Suceava…. asta nu va coabita, nu, nu, nu, de o mie de ori nu, in ruptu capului.. Flutur stie ce vrea de la viata :))

  2. avatar Dudu spune:

    Spuneti-ne si noua cine sunt doamnele din poza.Mersi.Părerea ta

* necesare