La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.023 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Răceala Balan – Lungu, tot mai evidentă 0

mai13

Chiar dacă a anunţat că va candida pentru funcţia de primar al municipiului Suceava la alegerile din acest an, deputatul Ioan Balan a sfârşit prin a se retrage din cursă.

Bănuiesc că a fost o decizie luată cu mare greutate, dar cel mai probabil a fost pus pe primul plan interesul de partid.

Locul lui Ioan Balan din partea PNL a fost luat de actualul primar, Ion Lungu. Relaţia dintre cei doi nu pare a fi una dintre cele mai cordiale.

lungu balan

 

Într-o postare pe facebook, deputatul Ioan Balan vorbeşte despre acţiunile din campanie şi îl aminteşte pe „prietenul meu, senatorul Gheorghe Flutur”. Iată postarea: „Particip alături de candidații PNL la Primăria municipiului Suceava la o acțiune în Bazarul Suceava. Salut prezența prietenului meu, candidatul liberal pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, senatorul Gheorghe Flutur!”.

Despre Ion Lungu, candidatul PNL la funcţia de primar în Suceava nici o vorbă. De altfel, nu a fost prima postare în care Ioan Balan vorbeşte despre echipa PNL, dar îl ignoră total pe Ion Lungu.

Totuşi, merită evidenţiat fair-play-ul lui Balan, care nu s-a retras total şi nici nu-i face anticampanie lui Lungu.

 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare