La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.478 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Radu Surugiu va fi zburat 0

sept.10

Aţi mai auzit ceva despre deputatul Radu Surugiu în ultima vreme? Nu că ar fi fost foarte activ vreodată pentru electoratul din judeţul Suceava care l-a trimis în Parlamentul României.

Ei bine, de ceva vreme, acesta a început să-şi reamintească de Suceava, dar nu pentru că s-ar da în vânt după acest judeţ şi după mulţi dintre oamenii din organizaţia judeţeană a partidului, ci din cu totul alte motive. Mult mai personale.

Potrivit ultimelor informaţii, Radu Surugiu urmează să fie demis din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Piatra Neamţ, ceea ce se traduce prin „Pa, pa candidatură” în acest judeţ.

radu surugiu

Şi cum singura variantă de a mai prinde un loc de parlamentar este Suceava, Radu Surugiu s-a întors în locul pe care l-a abandonat de bună voie şi nesilit de nimeni.

Se pare că principalul său susţinător este Marius Ursaciuc, primarul din Gura Humorului, şi posibil Dumitru Pardău, noul co-preşedinte al organizaţiei judeţene Suceava a PNL.

Vor fi suficiente aceste două voci pentru a-l impune din nou pe Radu Surugiu într-o funcţie de demnitate publică? Eu sper că nu, iar argumentul este acela că nu s-a zbătut aproape deloc pentru a demonstra că merită să reprezinte judeţul Suceava.

Dar, încurcate sunt Căile Domnului şi, mai ales în politica de la noi, nimic nu este bătut în cuie. 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare