La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.753 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Risc un nou pronostic: pentru funcţia de şef al Direcţiei Juridice din CJ Suceava 5

dec.8

Reorganizările din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, realizate cu scopul de a avea în subordine o armată supusă, sunt pe cale de finalizare.

După ce Petru Tănase a fost împins către funcţia de secretar al Consiliului Judeţean Suceava, în urma unui concurs al cărui câştigător l-am anunţat cu câteva zile înainte de a începe, urmează alte regrupări de trupe în instituţia condusă de social-democratul Cătălin Nechifor.

În această lună se organizează concursuri pentru funcţiile vacante din Consiliul Judeţean Suceava. Una dintre acestea este cea de şef al Direcţiei Juridice, acolo unde până nu demult a activat Petru Tănase, ce-i drept cu titlu interimar.

cj suceava

Potrivit unor informaţii venite din interior, favorit pentru funcţia de şef al Direcţiei Juridice din CJ Suceava este Alex Moldovan, persoană care în acest moment activează ca jurist în cadrul Prefecturii Suceava.

Potrivit aceloraşi surse, Moldovan este susţinut pentru a prelua funcţia de şef al Direcţiei Juridice de către administratorul judeţului, Lăcrămioara Loghin.

Ce credeţi, am dreptate şi de această dată?

 

Sursă foto: www.news-bucovina.ro

subscribe to comments RSS

Există 5 comentarii

 1. avatar cip spune:

  Eu cred ca tu faci blat cu mafia pariurilor, ca prea le nimeresti 😀

  • avatar Monica spune:

   Gresit! Pronosticul este o previziune a hazardului. Aici nu este nimic de pronosticat. Individul participa singur la concurs. Tu de ce nu te-ai înscris, pentru a putea avea puțin hazard si un pronostic?

   • avatar cip spune:

    Pentru ca nu ma intereseaza. Nici functia, nici sa fac parte din famiglie, nici sa invat ca un idiot si sa rada niste vagabonzi de mine. Una peste alta, macar Moldovan e tanar, are timp sa invete, sta bine costumul pe el, si nici nu se da cu parfum de femeie.

 2. avatar cip spune:

  Risti un pronostic si pe capul lui madam Beldiman?Părerea ta

* necesare