Filadelfia Turism Suceava

Articol scris

Vizualizări

 • 2.609 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ruşine, domnule Iordache! 8

Noi22

Astăzi, după o lungă şi chinuitoare tăcere, preşedintele organizaţiei municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache, a apărut în faţa presei locale.

Au trecut doar trei zile de când am postat aici un material la noncombatul politic al liderului social-democrat şi se pare că şi-a făcut efectul.

În conferinţa de presă organizată la sediul PSD, Virginel Iordache a ieşit şi a spus următoarele: “Nu citesc nici un fel de blog, al nimănui, când am de spus ceva şi când cred că ceea ce am de spus interesează cetăţenii municipiului Suceava am să spun de fiecare dată”.

Întrebat dacă nu citeşte nici blogul şefului său de partid, Victor Ponta, liderul PSD Suceava s-a făcut că nu aude şi a trecut la alte teme.

După ce am citit declaraţia de mai sus nu pot spune decât atât: “Ruşine, domnule Iordache! Ruşine!”

Şi nu pentru că ignoraţi blogurile, deşi ca om politic ar trebui să fiţi extrem de informat, ci din alt motiv. Aţi spus că nu ezitaţi să comunicaţi ceva când merită. Trebuie să înţeleg că mai bine de două luni nu aţi avut nimic de spus, că tot ceea ce se petrece în municipiul Suceava, unde pe deasupra mai sunteţi şi consilier local, nu v-a stârnit interesul. Ori, poate, vi se pare că totul este perfect în târgul nostru, că cei din PD-L sunt niscai sfinţi şi nu merită criticaţi ori poate consideraţi că PSD nu mai are ce căuta la conducerea Primăriei Suceava.

Pentru oricare din aceste motive, şi pentru altele la care nu m-am gândit, o repet  răspicat: “Să vă fie ruşine!”.

Politica înseamnă o luptă permanentă cu adversarul, în idei sau proiecte, nu în bălăcăreală, ca să fiu extrem de clar, iar dumneavoastră, domnule Iordache, aţi uitat asta de multă vreme. Sau poate că nu aţi ştiut niciodată să faceţi politică şi aţi fost doar în cocoloşit.

Dacă soarta celor peste 100.000 de oameni ai municipiului Suceava nu vă interesează decât meteoric, m-am lămurit: nu aveţi ce căuta în politică. Sper ca măcar la catedră să fiţi un dascăl bun.

subscribe to comments RSS

Există 8 comentarii

 1. avatar saddam spune:

  ce e tovarasu sandrinio, lipsesc luna asta cei 300 de franci elvetieni? lasa omul in pace si nu mai fa pe sfantu. boraste-te pe spagarii amuraritei, humoreanu, subordonatii tai. nu ne lua de prosti, ca nu suntem

 2. avatar hussein spune:

  nici macar la catedra nu este bun,pe IORDACHE il preocupa spagile si aventurile amoroase……

 3. avatar nato spune:

  saddam daca ai vorbi frumos tare bine ar fi si placut in acelasi timp –

  Sandrino o moderare a comentariilor jignitoare ar fi binevenita.

 4. avatar obama spune:

  nato, se pare ca de sadam iti place cum vorbeste….

 5. avatar ovi spune:

  Sandrinio daca vrei raspunsul la-lunga si chinuitoarea tacere a presedintelui OM al PSD-viziteaza-l la Colegiul National deInformatica unde locuieste intr-o camera de camin si asa vei intelege de ce ii este rusine…………

 6. avatar nato spune:

  obama eu cred ca se poate spune punctul de vedere fara sa ne jignim sau injuram

  Mie imi place de x tie de y e perfect normal nu putem fi toti la fel dar putem fi normali , credeam ca internetul e folosit de oameni sofisticati cu un nivel e cultura ridicat de aceea injuriile si jignirile nu ar avea locul pe aici.

 7. avatar Cecilia spune:

  hei hei nu va mai luati de saracul om sau animal (scuze pentru animale) omul e consilier deci e platit 8 ore sa-si faca treaba apoi e si director + profesor iar opt ore si cine stie ce functii mai are si nu le stiu eu. Sa presupunem ca doar cele doua dechi omul munceste 16 ore in fiecaare zi (uauu) cand se mai odihneste ?? si altii saracii nu au de munca e naaaa .

 8. avatar Cecilia spune:

  prea multi bani se duc pe bugetari ??? nuuuu sunt unii care au 4 joburi la stat. Ca un salar de bugetar nu e chiar asa de mare.Părerea ta

* necesare