La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 5.716 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

S-o felicităm pe Mirela Adomnicăi 2

dec.13

E cam rar când fac aşa ceva pe blog, dar trebuie să o felicit pe Mirela Adomnicăi, prefectul judeţului Suceava.

Şi nu pentru că şi-ar sărbători ziua de naştere, ci pentru faptul că descoperit o serie de măgării şi a luat măsuri rapide. Este vorba de cele 3.000 de programări online de la Serviciul de Înmatriculări Auto Suceava care au fost făcute de vreo 10 samsari de maşini.

Cu siguranţă că problema nu este una de ieri de azi, dar e bine că a fost remediată măcar acum, pentru că nu e corect ca un om care doreşte să-şi cumpere un autovehicul să stea după nişte indivizi care au transformat programările online într-o adevărată afacere.

Sper ca prefectul Mirela Adomnicăi să ducă demersul până la capăt şi să sesizeze Poliţia şi Parchetul care ar trebui să facă lumină în acest caz. Rezolvată doar pe jumătate, problema va reveni în actualitate, probabil de o altă manieră, dar cu siguranţă cu aceeaşi actori ca şi acum.

prefectul de Suceava, Mirela Adomnicai

 

Şi, mai vreau să cred că Mirela Adomnicăi nu se va rezuma doar la Serviciul de Înmatriculări. Probleme sunt şi la alte instituţii descentralizate din judeţ. De exemplu, trebuie lămurit cum s-a ajuns în situaţia ca populaţia din judeţul Suceava să nu aibă lemn de foc, într-o zonă în care avem păduri suficient de multe.

Situaţia prezintă suficient de multe semne de întrebare şi la Registrul Auto Român, şi pentru că la Suceava se intră extrem de greu, multă lume preferă să se programeze la Bacău sau Botoşani.

Nu-mi rămâne decât să-i urez succes prefectului Mirela Adomnicăi. Am timpul şi răbdarea s-o mai felicit. Sper să am şi motive.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar IULIAN spune:

    MIE MIE RUSINE DE ACTIVITATEA PE CARE O PRESTEAZA …..CU DOCUMENTELE PE MASA SI NU A DORIT A LUA ACT DE ACESTE CU BUNA STIINTA DE EFECTELE CARE REZULTAU DIN ACEASTA NEPASARE A DUMNEAEI……RUSINE SAI FIE!!!!!!

  2. avatar IULIAN spune:

    cu siguranta va prinde un post de deputat ,,,,fiind PNL-ista inraita cu eticheta PSDPărerea ta

* necesare