La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.380 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Şalar, tras pe linie moartă 0

sept.6

Aşa cum am scris la mijlocul lunii iulie a acestui an, generalul de brigadă Eugen Şalar a fost trecut pe linie moartă.

Pentru că, nu-i aşa, pensionarea unui cadru militar asta înseamnă, iar şeful din ultimii 8 ani a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava a ajuns la capăt de drum în privinţa carierei militare.

Zbaterile lui Eugen Şalar pentru a mai rămâne în funcţie s-au dovedit zadarnice, iar tot mecanismul său de pile, cunoştinţe şi relaţii s-a dovedit ineficient.

Poate că dacă ar fi fost singurul la nivel naţional căruia trebuia să i se admită prelungirea mandatului ar fi avut o şansă, dar în condiţiile în care mai erau şi alte persoane în situaţia sa, preşedintele Traian Băsescu ar fi fost pus într-o situaţie ingrată şi criticile la adresa sa ar fi curs gârlă.

eugen salar

Nu ştiu ce şi-o fi închipuit Eugen Şalar, dar cert este că nu a înţeles că pentru el totul este terminat. O primă gafă a şefului IJJ Suceava a fost în iarna anului trecut, când s-a apucat să facă jocurile PDL şi să-i amendeze pe cei câţiva protestatari îngheţaţi din zona Palatului Administrativ.

Ulterior, după schimbarea puterii, s-a trezit cu tot soiul de plângeri şi anchete, iar modalitatea cea mai simplă de a scăpa de un general de brigadă, fără a-i agăţa tinichele de coadă, era pensionarea.

S-a întâmplat ieri, când preşedintele României a semnat decretul prin care Eugen Şalar devine amintire pentru Jandarmeria Suceava.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare