La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.344 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Săptămâna viitoare vor fi zburaţi directorii de şcoli 4

iun.1

Epurările din sistemul bugetar, începute prin înlocuirea prefecţilor şi subprefecţilor, au continuat la foc automat, iar valul schimbărilor este în plin proces.

După diferiţi şefi de instituţii se pregătesc schimbări şi în eşalonul doi. Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava are din această săptămână două nume noi, respectiv şeful instituţiei, în persoana lui social-democratului Gheorghe Lazăr, şi unul dintre adjuncţi, Cristina Teodorovici.

Pentru săptămâna următoare se pregăteşte însă valul masiv al schimbărilor. Este vorba de directorii de şcoli, care vor fi trecuţi pe linie moartă într-un număr foarte mare. Surse bine informate susţin că şeful IŞJ Suceava a primit o listă cu noile nume care trebuie promovate în posturile de conducere de la şcoli de la fostul preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava, Virginel Iordache.

 

Miza înlocuirii directorilor de şcoli este foarte clară. În majoritatea unităţilor de învăţământ din judeţ vor funcţiona secţii de votare, iar acolo este loc de furtişaguri electorale. Iar cum principala ţintă a actualei puteri sunt alegerile din 10 iunie, nu trebuie scăpat nici un amănunt. Aşa se explică şi mutarea precipitată a comisarului şef Ioan Nicuşor Todiruţ la Călăraşi, poliţia având şi ea un rol foarte important la scrutinul de săptămâna viitoare.

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

 1. avatar Prezervativu spune:

  Mai Dezvirginel, dragule, tot nelinistit esti ? La asta esti bun, atita te duce capul,asta, fa minareli si aranjamente pe sub masa. Aici esti in elementul tau. Oare ce s-ar face usl-ul fara tine ?!

  • avatar E un penibil acest individ. spune:

   Ar fi interesanta performanta lui Virginel de-a lungul vietii. Barfele zic ca ar fi fost repetent un an sau chiar doi in facultate, apoi cica a picat la examenul de grad II si nu a avut niciun rezultat notabil cu macar un elev la concursurile scolare in aproape 30 ani de invatamant. Nici in plan personal nu prea are realizari marete ci un esec lamentabil. Am impresia ca doar astfel de nulitati sunt necesare invatamantului romanesc si PSD. Cu cat esti mai slab pregatit si mai tolomac, cu atat esti mai santajabil. Ce ar fi ca rectorul PDL-ist al Univ iasi sa scoata aceste date de la srtar. Evident inca ca Dezvirginel e prea mic ca sa-si bata capul cu el. Pentru Suceava insa e bun.

 2. avatar ana_f spune:

  la bele de la muzeum of bucovina mai raman?

 3. avatar tyty spune:

  Și directoarele adjuncte trebuie schimbate urgent.Este una care tot timpul s-a crezut mai desteapta și i s-a părut ca merita mai mult si numai saboteaza și lucrează pe la spate pe care nu-i aduc servicii măcar informative.Își permite să strige zilnic că ea știe tot ce se întâmpla prin scoala chiar daca sta numai in birou și fumează.
  Trebuie trimise la catedră și în spațiile auxiliare scolii așa cum a facut și ea cu cei care muncesc și își văd de treabă și au rezultate.Încurajează șpaga,nemunca și incompetența.Părerea ta

* necesare