La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.829 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Se întâmplă la PNL Suceava. A fugit 3 ani din partid, iar acum vrea să fie şef la judeţ 0

iun.1

Impus de Alexandru Băişanu pentru a candida la preşediniţia organizaţiei judeţene a TNL Suceava, Mihai Moraru, fiul fostului primar din Vatra Dornei, a dispărut trei ani din acest partid.

Potrivit unei adrese trimisă de Secretariatul General al PNL Bucureşti, Mihai Moraru a figurat ca membru al acestui partid în ianuarie 2010. De atunci, şi până în martie 2013, acest a dispărut pur şi simplu din viaţa acestui partid.

Cu toate acestea, la alegerile de astăzi pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene de tineret, beizadeaua ex-primarului din Vatra Dornei, ajuns mai nou şef peste Compania Naţională a Uraniului, figurează drept candidat.

Mihai Moraru nu are nici un drept să candideze, şi asta pentru că nju îndeplineşte condiţiile de vechime din partid, respectiv minim 6 luni.

Mihai Moraru

Ori, potrivit adresei venită de la Bucureşti, el a redevenit membru PNL pe data de 14 martie 2013, în urmă cu două luni şi jumătate.

Aceasta este o nouă lovitură primită direct în plex de preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, care ieri a aflat că alegerile pentru structurile de conducere ale organizaţiei judeţene a partidului au fost amânate.

Iniţial, acestea au fost stabilite de Băişanu şi compania pe 8 iunie, dar secretarul general al PNL, Eduard Helvig, a anunţat că totul a fost decalat pentru că statutul partidului a fost încălcat.

Nu rataţi ziua de astăzi, ora 15.00, când au loc alegerile la TNL Suceava şi unde se prefigurează un scandal monstru.

 

Notă: Sursă foto www.viapressnet.blogspot.com

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare