La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.075 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Se strânge laţul la LPS? 0

mart.20

Debarcarea lui Dumitru Bernicu din funcţia de director al Liceului cu Program Sportiv Suceava este tot mai iminentă.

După ce activitatea instituţiei a fost controlată serios la acest început de an, mai nou, la Suceava se aşteaptă şi sosirea unei echipe de control de la Ministerul Educaţiei. Şi vor veni drept la ţintă, deoarece de la Bucureşti s-au cerut date exacte despre normele didactice şi despre activitatea fiecărei secţii care funcţionează la LPS Suceava.

Este de aşteptat ca la final să se taie în carne vie, iar în afara lui Dumitru Bernicu să cadă şi capete colaterale. Asta s-ar traduce în cel mai bun caz prin restrângerea activităţii unor secţii care nu au dat randament, dar care au mâncat o grămadă de bani.

Echipa de control va urmări şi transferurile de jucători din ultimii ani, o adevărată mină de aur pe care Bernicu a gestionat-o după bunul său plac, investiţiile în formarea sportivilor neregăsindu-se ulterior şi în sumele încasate.

O altă chestiune arzătoare este legată de centrala termică a instituţiei, care ar fi fost plătită în mare parte către firma care trebuia s-o construiască. Banii s-au dat, dar mare lucru din centrală, în afara unui horn, nu se prea vede.

Cu siguranţă că subiectele pe care reprezentanţii Ministerului Educaţiei le vor aborda vor fi mult mai vaste, neregulile de la LPS Suceava fiind ştiute de multă lume.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare