La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.584 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Sediul firmei Obiectiv de Suceava, scos la mezat 0

nov.7

Clădirea în care funcţionează cotidianului Obiectiv de Suceava urmează să fie scoasă la licitaţie.

Şi asta după ce între acţionarii Interact Group, firmă care la începuturi a editat ziarul Obiectiv de Suceava, au apărut disensiuni şi s-a ajuns la clinciuri puternice.

După mai mulţi ani de procese, Dragoş Caliţoiu a obţinut ieşirea din firmă şi dreptul de a primi circa 30 de miliarde de lei vechi. Nu va fi deloc uşor ca Dragoş Caliţoiu să obţină această sumă din partea lui Romulus Nicolae, fostul său partener de afaceri.

Evaluarea imobilului din strada Curtea Domnească, nr. 9, realizată în cursul anului 2011 se ridică la 57,5 miliarde de lei vechi, dar este greu de crezut că cineva va oferit aceşti bani, chiar dacă este vorba de un spaţiu ultra-central.

sediu Obiectiv Vocea Sucevei 3

În cazul în care clădirea nu se va vinde, executorul judecătoresc are posibilitatea să mai scadă din preţ, cel mai probabil cu 25% într-o primă fază.

Cert este că la final, preţul cu care va fi valorificat imobilul se va împărţi în mod egal între foştii colegi de afaceri: Dragoş Caliţoiu şi Romulus Nicolae.

Clădirea din strada Curtea Domnească are o suprafaţă de 1.235 mp şi are spaţii atât la parter, cât şi la etajul I al imobilului, iar o parte dintre ele sunt închiriate către alte firme. 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare