La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.537 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Şi tu, Brutus? 1

iul.5

Aşa cum am scris în ultimele 2-3 săptămâni, din PDL s-a produs o nouă plecare.

Este vorba de Dumitru Pardău, secretarul Camerei Deputaţilor, care s-a convins în doar câteva luni că tot mai bine e la putere decât în opoziţie.

Nu ştiu care a fost tema negocierilor dintre Pardău şi conducerea centrală a PNL, dar cu siguranţă deputatul de Dorna nu a plecat fără să primească ceva la schimb.

Probabil că lui Gheorghe Flutur, omul care l-a promovat pe Dumitru Pardău pe linie politică, nu-i mai rămâne decât să întrebe cu sângele-i curgându-i din gură: „Şi tu, Brutus?”.

Sincer să fiu m-am săturat de aceşti impostori vopsiţi în toate culorile politice doar pentru a le fi lor bine. Sper că cei care au votat schimbarea la alegerile din 10 iunie să fie mulţumiţi acum că vor fi conduşi de oamenii pe care tocmai i-au dat jos.

Nu uitaţi însă un singur lucru, liberali şi social-democrat suceveni, cine a trădat o dată o va face mereu. Aşa că, păziţi-vă spatele de Pardăi, Uriceci, Prodani şi alţii ca ei.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar GOGU spune:

    CAND IL VA PARASI PE CHIFORESCU VA FI BRUTUS! CHIFO L-A FACUT CE ESTE, NU FLUTUR. SI BANII LUI VALVIS, SI…
    MOGULUL DORNEI II CONTROLEAZA PE APROAPE TOTI „POLITICIENII” DORNENI, INCLUSIV PE PARDAU. MORARU SCAPASE OARECUM CONTROLULUI SI A PLATIT LA ALEGERI NESUPUNEREA.Părerea ta

* necesare