La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.547 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Spălarea cadavrelor 5

dec.16

Cine nu a trecut de multă vreme prin Câmpulung Moldovenesc sau este plecat din ţară şi a citit interviul de astăzi din ziarul „Crai Nou” cu primarul Gabriel Constantin Şerban ar putea crede că la poalele Rarăului curge lapte şi miere.

Numai parcurgerea titlului interviului, „Dezvoltarea municipiului Câmpulung Moldovenesc este dinamică, presupunând investiţii pentru creşterea calităţii vieţii tuturor locuitorilor”, este suficientă pentru a-i acorda cea mai înaltă distincţie lui Gabriel Şerban.

Repet, toate acestea sunt valabile doar pentru cine este rupt total de Câmpulung Moldovenesc. În realitate, oraşul de la poalele Rarăului este cu mult rămas în urmă faţă de alte oraşe, şi vreau să mă refer doar la cele din zona montană a judeţului Suceava, Gura Humorului aflându-se la ani lumină înaintea Câmpulungului.

Interviul de astăzi şi titlul care aparţine reporterului Mihai Chira nu reprezintă decât o mare sfidare a realităţii, a localnicilor din Câmpulung Moldovenesc, a turiştilor care încă mai vin în zonă şi a oamenilor de afaceri care au de-a face cu încă primarul Şerban (foto jos).

În cele patru pagini ale interviului maraton, Chira nu face altceva decât ceea ce, în limbajul ziariştilor, şi nu numai, se numeşte „spălarea cadavrelor”.

Mai aveam un pic şi aflam că lui Gabriel Şerban i se datorează însăşi existenţa municipiului Câmpulung Moldovenesc, iar dacă nu va mai fi ales primar se va alege praful de tot.

Să-i comunice cineva şi lui Gheorghe Flutur ce om capabil are în fruntea Primăriei Câmpulung Moldovenesc şi cum se zbate acesta pentru tot soiul de proiecte actuale şi viitoare. O poate face chiar Mihai Chira (foto la tobe jos), poate singurul om din presa locală care vede „realizările” lui Gabriel Şerban.

Eu cred că interviul de patru pagini din „Crai Nou”, şi cred că reprezintă o premieră la nivel local în privinţa întinderii, este un răspuns la multiplele probleme ridicate în ziarul „Monitorul de Suceava” în ultimele săptămâni. O încercare jalnică de a arăta că Şerban munceşte şi doar cârcotaşii nu vor să observe asta. După mine, efectul ar trebui să fie exact invers, iar cei care-i pot demonstra asta sunt alegătorii.

subscribe to comments RSS

Există 5 comentarii

 1. avatar mediul spune:

  Profesional vorbind,Mihai Chira este tot atat de reporter pe cat este Gabriel Serban de primar. De fapt, macar pe Serban l au ales oamenii dar Chira este o nulitate jurnalistica infatuata si obedienta in acelasi timp, reusind totusi sa combine armonios cele doua calitati.

 2. avatar umbrarescu de rarau spune:

  la ce drumuri de rahat(nu turcesc),iar mai nou si-a luat si-o spaga grasa cu masinutile din usa primariei..,e un primar expirat,dar.. orientat 🙂

 3. avatar Camil spune:

  Toar’şu Sandrinio, ia vezi şi cine plăteşte leasingul la cel puţin una dintre maşinile Măgarului Şpăgar şi la cel puţin una a unuia dintre colegii tăi de redacţie.

 4. avatar teleormanul spune:

  In vara anului 2007 Gabriel Serban era asa de disperat ca nu este sprijinit de PNL-ul central incat zicea ca se retraga…O echipa de tineri entuziasti din sudul tarii s-au ocupat de campania sa din decembrie 2007 pana in aprilie 2008, realizand o serie de media-planning-uri, cercetari sociologice si tehnici electorale prin celebrele actiuni door-to-door,marketing de campanie care i-au asigurat succesul:in aprilie -iunlie 2008, a intervenit tovarasul Chira care observand potentialul de ultima suta de metri a domnului Serban, a inceput sa-i faca publicitate media in speranta de a-l prosti pe Serban si in crearea unei tehnici de manipulare de inducere ca cateva articole in presa locala reprezinta siguranta postului de primar. De aici Serban a inchegat o legaura cu Chira,pretul acestei colaborari fiind in doar 2 luni de doua ori mai mare decat al echipei din Bucuresti .Serban, in buna sa traditie, a uitat cine l-a ajutat inclusiv cu lobby la la guvernul din 2007-2008 ..si disperat se bazeaza pe Chira si linsul in fundul lui Flutur..
  In acest sens, va rog domnule Sandrino cand il postati pe Serban nu mai puneti poze vechi de inducere a impresiei ca este PNL-ist, cand el e de fapt oportunisto-democrat-liberal..asa ca puneti-i eticheta de bucovinean portocaliu…asa cum ii place sa se laude pe blogul sau personal pe care nici pe asta nu l-a platit in 2008-2009.

 5. avatar Cipeha Michael West Germany spune:

  LA MULTI ANI Pui de Vipera Securisti-ComunistiPărerea ta

* necesare