La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.132 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Sterilizaţi-l! 4

nov.2

Sunt unii oameni care odată ajunşi în anumite funcţii debitează tot soiul de prostii. Culmea e că mai şi cred ceea ce scot pe gură.

Unul dintre ei este Lucian Harşovschi, ajuns viceprimar al municipiului Suceava probabil în urma unui nefericit accident.

Nu mai departe de ieri, tânărul democrat-liberal declara următoarele: „Vreau să iniţiez un proiect de Consiliu Local prin care câinii care nu sunt de rasă vor trebui să fie sterilizaţi de proprietarii lor, pentru a nu mai spori numărul câinilor de pe străzi cu puii nedoriţi”.

În lipsă de activitate, Harşovschi vine cu tâmpenii de acest tip. Cum o să reuşeşti, domnule viceprimar, să-i obligi pe oameni să-şi sterilizeze câinii din propria bătătură?

Tare aş vrea să-l văd pe Lucian Harşovschi mergând din poartă în poartă şi intrând în curţile sucevenilor pentru a le controla câinii. Şi cu ce l-o deranja pe el dacă javra din bătătura mea e sterilizată sau nu, de vreme ce nu face pui pe care să-i arunc pe străzi. Şi de ce potaia care nu-i de rasă trebuie suprimată sexual, iar cei de rasă nu. Dacă un câine lup se împerechează cu vreun maidanez nu tot aia e? Dar peste toate astea nu văd cum ar fi posibil să-mi intri tu, viceprimar al municipiului Suceava, în curte pentru a verifica dacă e sterilizat câinele sau nu.

O tâmpenie mai mare nu ştiu dacă am auzit în ultima vreme, aşa că propunerea mea este să-l sterilizăm pe Lucian Harşovschi. Dar nu sexual, ci doar să-i suprimăm dreptul de mai scoate pe gură aceste prostii. Când oraşul e plin de câini vagabonzi, care muşcă  şi sperie oameni, altă problemă mai stringentă nu exista decât cea a câinilor aflaţi prin curţile şi casele sucevenilor. Asta dovedeşte, o dată în plus, că avem un viceprimar care nu vede esenţa lucrurilor şi caută doar noduri în papură pentru a ieşi în faţă ca moţu la … găină.

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

 1. avatar yakis spune:

  Intr-adevar, chestie arzatoare, trebuie rezolvata. Inca vreo doua asemenea mari probleme rezolvate, si iaca ne apropiem si noi de standardele occidentale. ‘tui ceapa masii ce conducatori avem…

 2. avatar nato spune:

  Suparare mare , daca lumea ar fi mai responsabila poate nu ar mai arunca puii de caine sau de pisica dar Traim in Romania si cam atat

  E buna ideea cu sterilizarea dar sa fie gratis si cine este prins ca arunca caini , puii de caine etc sa fie amendat cu salariul mediu pe un an de zile – ce ziceti ?

  • avatar kuku spune:

   Vai,Nato,unde ai stat ascuns,ti-ai facut o operatie estetica,o-ceva-acolo,sa nu te recunoasca astia si sa te concedieze pentru ineficienta si deficiente manageriale? Chiar mi-era dor de textele tale cu profunzimi abisale…
   Dar de ce esti interesat de sterilizare,e pentru tine sau pentru căţei?
   Pentru domnul asta din poza exista o solutie:toti posesorii de câini sa puna fotografia sa pe cusca câinelui,să-l invete sa fie rau,chiar turbat! Desigur,domnul Harsovschi va veni in inspectie sa verifice daca respectivul dulau mai are koaie sau nu… Am putea,oricum,paria cine va mai avea ouale mentionate de Nastase in celebra sa cuvantare ,dupa aceste inspectii.Problema e ca exista riscul sa turbeze cainele daca il musca pe acest pedelist cocotat la primarie.

 3. avatar apoliticu' spune:

  Trebuie starpiti toti cainii din Suceava, ca prea multe radiatoare la maxitaxi au spart… Tiperciuc (omul din spatele lui linge-cur asta a’ nost’) stie el ce stie… Harsovschi e atat de prost ca nici macar o idee ca aceasta de sterilizare de caini nu-i in stare sa debiteze… Este doar o marioneta, care stie doar ce cururi si ce maini sa pupe…Părerea ta

* necesare