La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.487 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Supărarea văcarului pe sat 1

oct.26

O vorbă din popor spune că văcarul când se supără pe sat îşi ia catrafusele şi pleacă acasă.

Cam asta îmi pare mie că vor să facă şi reprezentanţii PSD în Consiliul Local Suceava. Zilele trecute, Ovidiu Donţu, preşedintele executiv al PSD Suceava, i-a ameninţat pe cei aflaţi la putere că-i paşte „Procuratura”. Pe ce motiv? Simplu, cică dacă un anumit proiect de Hotărâre de Consiliu Local nu va fi pus în discuţie şi nu va fi aprobat atunci aleşii social-democraţi vor trece la plângeri penale.

Pot fi de acord cu Ovidiu Donţu că tema pe care o vrea discutată şi lămurită în plenul Consiliului Local, şi anume terenurile de la Termica şi construcţia unei noi societăţi de termoficare, este una de interes maxim şi merită toată atenţia.

Totuşi, cred că Ovidiu Donţu nu a înţeles esenţa democraţiei. Cică dacă proiectul nu va fi aprobat va sesiza Parchetul. Pentru ca proiectul respectiv să aibă şanse de a fi aprobat trebuie îndeplinită o minimă condiţie. Şi anume aceea ca numărul consilierilor care votează proiectul să fie mai mare decât numărul aleşilor care îl resping. Iar după ştiinţa mea, în Consiliul Local Suceava numărul consilierilor aparţinând Uniunii Social-Liberale este net inferior celor din PD-L. Aşa că, nu văd cum ar putea trece acest proiect în actualul mandat. Iar dacă numărul consilierilor PSD în deliberativul local este nesemnificativ, o parte din vină o are şi Ovidiu Donţu, care a fost mai mereu în structurile de conducere ale partidului. Başca, în 2008 a candidat şi pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, dar rezultatul mai bine nu i-l reamintesc.

Cred că aceste aspecte ar putea reprezenta motive serioase de supărare pentru preşedintele executiv al PSD Suceava, eventual în perspectiva alegerilor de anul viitor.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar horst spune:

    eternul perdant al alegerilor nu s-a învățat minte….. și delirează iar elucubații care îi lasă în afară pe evenntualii votanți usl! dați-l naibii și găsiți un candidat credibil, că de donțu ne-am cam săturat…. și pt băișanu și nechifor: Știu că sunteți penibili…. știe toată lumea… și de aceea alegerile le pierdeți fără emoții, că oameni nu aveți…. DOAR NO NAME!Părerea ta

* necesare