La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.368 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Tiberiu Maerean, cântec de lebădă în fruntea Primăriei Rădăuţi 0

mart.11

Zilele lui Tiberiu Maerean în fruntea Primăriei Rădăuţi sunt numărate.

După ce a reuşit să-şi ridice în cap toată lumea, de la oameni de afaceri, populaţie şi până la colegi de partid sau angajaţi ai Primăriei, Tiberiu Maerean este pe cale de a fi înlocuit din funcţie.

Potrivit unor surse credibile, viceprimarului cu atribuţii de primar i se va solicita demisia din funcţie, în caz contrar urmând să fie debarcat politic, mai exact prin alegeri democratice.

Maerean a ajuns să conducă Primăria Rădăuţi imediat după arestarea lui Aurel Olărean, când s-a constituit o nouă majoritate în Consiliul Local, ceea ce a permis înlocuirea lui Dumitru Ciobotariu, viceprimarul din era „Olărean”.

Social-democratul Tiberiu Maerean a reuşit să devină antipatic în scurt timp, totul culminând la începutul lunii ianuarie, când le-a solicitat angajaţilor din cadrul Primăriei municipiului Rădăuţi să completeze, la sfârşitul programului, un raport zilnic de activitate.

tiberiu maerean

 

Lui Maerean i se mai impută că nu a reuşit să înţeleagă mecanismele de funcţionare ale Primăriei Rădăuţi şi în aproape jumătate de an nu a identificat nici măcar un matrapazlâc din multele care i s-au atribuit lui Aurel Olărean şi pe care el însuşi le-a reclamat la diferite instituţii de control ale statului român.

Se pare că cele câteva luni de zile petrecute în fruntea administraţiei locale rădăuţene au fost suficiente pentru a-i crea lui Maerean impresia că este noul Mesia al oraşului, iar câştigarea alegerilor nu ar mai fi decât încununarea grandioasă a capacităţilor sale de mare conducător.

Sfârşitul va fi la abrupt cum a fost şi ascensiunea, iar acest eşec s-ar putea să-l urmărească pe tot restul vieţii sale politice pe Tiberiu Maerean. 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare