La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.108 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Totul pe umerii lui Flutur 1

dec.4

Campania electorală pentru alegerile parlamentare din acest an a intrat pe ultima sută de metri.

În ceea ce priveşte PNL, politica adoptată a fost aceea de a promova echipa Gheorghe Flutur. Sloganul de pe afişe este elocvent în acest sens: „Pentru un judeţ puternic, votaţi echipa PNL!”. Cu alte cuvinte, mesajul lui Flutur este următorul: m-aţi trimis pe mine să conduc Consiliul Judeţean Suceava, acum e momentul să avem şi un Guvern al nostru pentru a primi mai multe fonduri în vederea modernizării judeţului.

De ce această politică? Probabil pentru că Gheorghe Flutur, cu mici excepţii, şi-a dat seama că oamenii de pe listele PNL nu sunt suficient de bine văzuţi de electorat şi de primari în acelaşi timp.

gheorghe flutur1

Iar asta ar însemna un scor electoral nesatisfăcător. Şi da, cred sincer că fără Gheorghe Flutur locomotivă, în Suceava PNL nu ar depăşi pragul de 30%.

În acest sens, am să dau şi un exemplu. Zilele trecute, la Broşteni a avut loc o întâlnire electorală cu simpatizanţii PNL, la care au participat Angelica Fădor şi Radu Surugiu, doi dintre candidaţii partidului pentru un loc de deputat. Cu un primar Nicolae Chiriac apatic şi neimplicat, sala unde s-a derulat întâlnirea a fost mai mult goală.

De aceea, cred că unele persoane care vor prinde posturi de parlamentar ar trebui să-i ridice statuie lui Gheorghe Flutur.

 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar Grup_statuar spune:

    Cam pe cand ziceti dvs. ca ar trebui sa i se ridice statuia? Ca vremurile sunt aproape iar cocosul a cantat de cca 2,5 ori… Si din ce sa fie statuia,din slanina,din fibra de sticla? Ca sa nu mai spunem ca are in centru o statuie,aia care seamana cu o molie, iar molia este un fluture…
    Au nu cumva el insusi si-a pierdut alegerile la Suceava,cele parlamentare,crezandu-se material de statuie?
    Dar domnu’ Nelu,lui nu-i facem? Una de lemn,macar…Părerea ta

* necesare