La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 1.644 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Trăieşte! Şi e viu!!! 2

aug.10

Hibernarea a luat sfârşit pentru Dan Gabriel Gospodaru. Dacă nu v-aţi făcut dinţii la cabinetul acestui medic atunci nu aveţi de unde să-l cunoaşteţi.

Pentru că munca sa în Parlamentul României este sublimă, dar lipseşte aproape cu desăvârşire. Şi nu doar în Camera Deputaţilor, ci şi în colegiul pe care cu cinste îl reprezintă.

După ce a stat pitit pe undeva, Gospodaru a zis că trebuie să se facă remarcat. Şi cum altfel, decât organizând o conferinţă de presă. Ce a cuvântat domnul deputat a apărut astăzi prin toată media locală. Subiectul abordat este unul dezbătut şi rediscutat şi de presă şi de politicieni, proiectul „Utilităţi şi mediu la standarde europene” şi ratele pe care 61 de localităţi sucevene trebuie să le achite şi care sunt împovărătoare. O ciorbă reîncălzită pe care Dan Gabriel Gospodaru vrea să ne-o servească pe stomacul gol.

Domnule deputat, mai bine luaţi ziarele şi făceaţi un rezumat decât să vă chinuiţi să păreţi original. Şi dacă tot veni vorba de iniţiativă, mai bine mergeţi la Câmpulung Moldovenesc şi îl treziţi pe adormitul de Gabriel Constantin Şerban, stranie coincidenţă de prenume între primar şi deputat. Nu de alta, dar Flutur s-a dat de ceasul morţii să-i aducă gazul metan în oraş, iar Şerban nu a reuşit să-i convingă pe câmpulungeni să se racordeze la reţea. De unde naiba să plătească Primăria Câmpulung Moldovenesc ratele la bancă dacă nimeni nu consumă gaz metan? Poate are deputatul Dan Gabriel Gospodaru vreun răspuns, deşi mă îndoiesc.

Nu-mi rămâne decât să aştept încă vreo patru luni până când domnul deputat va apărea din nou în public cu o altă bombă. Până atunci e bine că am ajuns la o certitudine: Dan Gabriel Gospodaru trăieşte şi e şi viu.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

 1. avatar kuku spune:

  Da,traieste,e viu,dar cu ce pret?? Statul in kur in parlament i-a naruit si ultima serie de neuroni valabili,asa incat a inceput sa debiteze ineptii cu veselia specifica rudelor spirituale ale lui Boc.
  Cand se va da in vileag afacerea prin care s-a blocat programul „Utilitati si mediu…” de catre neobositul domn Flutur care trebuia sa se aleaga si nu avea cum daca programul respectiv era viu,se vor releva ,printre altele ,si urmatoarele:
  – multe prostii a facut Marza dar programul cu pricina era o capodopera ,se cunoastea acolo si mana bancii nemtesti; daca mergea pana la capat,fara obstructii,astazi toate cele 61 de localitati ar fi avut gaze,incalzire,etc. si ar fi platit rate rezonabile,din incasari,adica din exploatarea sistemului.
  – ca sa poata fi pus la pamant specilaistii pedele au apelat la Liviu Luca,marele mafiot de la Petromservice,din gasca lui SOV,ca pe vremea aia erau prieteni – SOV cu Basescu.
  – Petromservice a cerut reziliera contractului,si-a modificat pretentiile din contractul de executare,timpul a trecut,proiectul a cazut,localitatile platesc !
  – cand se va da perdeaua la o parte – si acest lucru se va intampla – penitenciarul de la Botosani se va fi largit pentru toate neamurile,verii,cuscrii politici,profitorii si demolatorii acestui proiect care a fost si nu mai e pentru ca trebuia sa castige Flutur.
  – ar mai fi de zis ca domnul Gospodaru ar trebui sa tatoneze mai discret trecerea in tabara USL,prin partidul balama,ca si asa se face de kkt.
  Daca aia il primesc inseamna ca va fi ca in bancul de pe vremuri: Ce este USA? Este Uniunea Sovietica Ailalta…
  Pe pariu ca o bucata buna de acum inainte domnu Gospodaru o sa taca mâlc,cum stie el?

 2. avatar Piese Auto spune:

  ce fata are! Traieste cu E viu nu e cam acelasi lucru?Părerea ta

* necesare