La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.692 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Tupeul lui Tiberiu Prodan 0

oct.7

Ajuns senator printr-o conjunctură fericită, ex-ex-liberalul Tiberiu Prodan a schimbat rapid macazul şi a fugit în tabăra călduţă a puterii, la PDL.

Aşa cum îi stă bine unui dezertor, Prodan şi-a schimbat puricii la primele semne de slăbiciune pe care PDL le-a arătat. Şi a revenit în PNL, pe listele căruia doreşte să candideze din nou. Iar ca tupeul să fie maxim, trădătorul s-a prezentat sâmbătă în faţa Delegaţiei Permanente a PNL Suceava unde a vrut să pozeze nu doar într-o victimă, ci chiar într-un binefăcător al alegătorilor din Colegiul pe care trebuia să-l reprezinte în Parlament. Primarii şi alegătorii din Colegiul de Senat Rădăuţi-Siret ştiu deja câte parale face pielea lui Tiberiu Prodan, iar contractele pe care soţia acestuia le-a obţinut, în calitate de avocat pentru diferite litigii, de la diferite administraţii locale portocalii din zona respectivă nu sunt un secret pentru nimeni.

Poziţia liderului PNL Suceava, Alexandru Băişanu, de a le cere direct membrilor de partid să-l rejecteze pe Tiberiu Prodan a fost una extrem de corectă.

„Eu trebuie să-mi asum în momentul de faţă o listă de parlamentari care vor fi şi peste patru ani în PNL. Parlamentari care să nu plece în alt partid în funcţie de interesul personal”, le-a spus Băişanu celor care au participat la şedinţa Delegaţiei Permanente a PNL Suceava.

Din păcate, mesajul său a fost perceput doar în cazul lui Tiberiu Prodan, care nu se va mai regăsi pe listele PNL pentru alegerile din 9 decembrie. Deşi, din păcate mai mereu trebuie să existe şi un deşi, decizia de la Suceava s-ar putea să fie modificată de Bucureşti. Revenind, mesajul corect al lui Alexandru Băişanu trebuia extins şi în ceea ce-l priveşte pe Dumitru Pardău, un alt trepăduş care a ales să fugă într-un loc călduţ. Totuşi, Pardău a avut bunul simţ să-şi toarne cenuşă în cap şi să spună că nu are nici un drept să comenteze criticile care îi pot fi aduse de liberali.

 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare