La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.396 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Uite cum parchează primarul 1

iul.26

Ce să le mai ceri sucevenilor să resepcte regulile, când însuşi primarul oraşului le încalcă?

Recent, maşina personală a primarului Ion Lungu a fost fotografiată de Dan Cuşnir, preşedintele interimar al organizaţiei municipale a PSD Suceava, într-o postură jenantă pentru edil. Dar, oricine ar fi surprins ipostaza în care şi-a parcat edilul autovehiculul, cu numărul de înmatriculare SV-01-LIE, probabil că ar fi imortalizat-o.

parcare de primar1

Venit probabil la o şedinţă care s-a ţinut la Prefectura Suceava, nu se ştie din ce motiv cu maşina personală şi nu cea de serviciu, Ion Lungu a trântit-o în spatele altui autovehicul, iar cu partea din spate mult spre axul drumului.

Păi bine, domn primar, aşa se face? Ce să-i mai ceri lu nea Costică când tocmai tu, cel care trebuie să dai un exemplu, dai dovadă că nu îţi pasă de respectarea regulilor.

parcare de primar2

Bine, bine, veţi putea spune că acolo în faţa Prefecturii e pietonal, unul care a costat 600.000 de euro. Da, adevărat, în acte e pietonal, dar în realitate circulă maşinile ca şi înainte de finalizarea investiţiei.

Şi încă ceva. La vreo 200 de metri există două parcări subterane în care mai mereu sunt locuri libere. Dar, deh, comoditatea e prea importantă pentru o deplasare la pas prin centrul oraşului. Şi să ştiţi, domn primar, că aveţi potenţial de mers pe jos. M-am convins în campania electorală.

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

 1. avatar Alecu spune:

  Știți ce este deranjant? Nu doar ca primarul este cel care a comis-o, ci și faptul că toți ceilalți sunt tolerați, excepție primarul care-și ia șuturi de la alți politicieni. Desigur că prin intermediul presei.
  Spre exemplu, în prima poza, în planul îndepărtat apare parcat aiurea și un SUV, dacă nu mă înșel este Dusterul unui primar PSD, mai exact al Primăriei.
  Vă las dvs plăcerea, dle Sandrinio Neagu, să descoperiți a cui este mașina respectivă. Nu de alta, dar să văd cât de bine știți să analizați contextul mai în aploarea sa, nu doar ce vă livrează alții și dta să faci un banal copy-paste.
  Cum însă dl Cușnir n-are ochi critici pentru ce este în curtea sa, a pus doar o poză cu mașina personală a primarului de Suceava parcată aiurea. Cum dta, dle Neagu, nu ai decât un pic de râcă pe dl Lungu, era de așteptat să te legi doar de primar, nu și de alții. Doar nu te cobori la orice nivel. Ești și dta CINEVA în târgul ăsta.
  Continuăm analiza cu cea de-a doua poză.
  Vedem o mulțime de mașini parcate în curbă sau pe trotuar – și nu este vorba de o situație conjuncturală, ci de o obișnuință (cel puțin așa observ zi de zi când trec prin zonă). Mai vedem „în mijlocul carosabilului și în plină intersecție” și un SUV BMW fără șofer (nu se vede șoferul, probabil că ieșise din mașină ca să pozeze mașina primarlui). Dta, dle Neagu nu vezi acestea și dacă le vezi (ar trebui pentru că zi de zi că tot se întâmplă să mergi des pe jos când faci asiduu muncă de teren, nu ca alții prin birouri și pe bloguri și să vezi ce au mai postat alții pe forumuri), ei bine dacă le vezi tolerezi. Din când în când mai vezi vreun cacadâr pe lângă redacția dtale.
  Multă baftă!Părerea ta

* necesare