La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 37.527 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ultima afacere: fiul primarului Lungu îşi construieşte un bloc turn vizavi de Primăria Suceava 8

mart.28

Petrică Lungu, fiul primarului Sucevei, este pe cale să devină unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din oraş.

Şi nu spun asta în glumă, ci respectând realităţile din teren. Iar ultimul tun pregătit este în domeniul imobiliar.

În locul restaurantului „Versus”, care aparţine firmei Lubest, administrată de Petrică Lungu, dar şi al restaurantului vecin, „La Bibliotecă”, care urmează a fi demolate, se va ridica un bloc turn.

Firma SC Central Areni SRL a depus documentaţia pentru elaborarea unui Plan Urbanistic de Detaliu în vederea ridicării unei clădiri cu destinaţia de locuinţe colective, spaţii comerciale şi locuri de parcare, cu regim de înălţime S1+S2+P+Mezanin+9E.

Pentru a depune acest plan, logica mea îmi spune că Petrică Lungu a achiziţionat şi crâşma „La Bibliotecă”, iar datele confirmă acest aspect.

versus

SC Central Areni SRL Suceava este o firmă pusă pe picioare în 2008 care are un singur angajat şi este administrată de Petrică Lungu. Asociaţi ai firmei sunt Petrică Lungu şi SC Lubest SRL Suceava, adică firma fiului primarului Ion Lungu.

Trebuie urmărit ce se va întâmpla şi cu clădirea alăturată în care funcţionează un bar, o frizerie, o spălătorie, un atelier de reparat frigidere, clădire care aparţine de Cooperativa Unirea, dacă nu mă înşel. Nu m-ar mira ca şi această clădire să fie deja în proprietatea lui Petrică Lungu, iar când va începe demolarea restaurantului „Versus” şi al restaurantului „La Bibliotecă” să fie rasă şi clădirea cooperaţiei.

Pentru Petrică Lungu, ultimii ani au reprezentant o adevărată expansiune în domeniul afacerilor. Debutul a fost cu barul din incinta Iulius Mall, a urmat Oscar Wilde, restaurantul din centrul municipiului Suceava, apoi trilogia crâşmelor s-a întregit cu Versus.

Între timp, Petrică Lungu a demarat construcţia unei fabrici de sucuri în apropiere de Mihoveni, toate acestea conturând imaginea unui om de afaceri prosper.

Întrebarea este următoarea: fără sprijinul (moral, că doar nu s-a gândit cineva la altă prostie, ptiu) tatălui primar al municipiului Suceava de aproape 13 ani, Petrică Lungu mai era în poziţia de astăzi?

 

subscribe to comments RSS

Există 8 comentarii

 1. avatar alibaba spune:

  de ce nu scrii asta in monitorul?

  • avatar Sandrinio spune:

   Am scris aici si cred ca informatia este esentiala nu locul unde a apărut. Important este altceva. Mai exact ca sucevenii sa ia atitudine iar institutiile astea multe ale statului roman sa.si faca treaba, iar daca se vor descoperi golanii cei care le.au comis sa răspundă pt ele

   • avatar Cezar spune:

    Sandrinio, ai o vârstă, te vede lumea și n-ai cum să susții că nu e important locul unde se publică o informație.
    Dacă eu scriu poezie în budă, pe faianță și pe ușă, sunt absolut convins că mă vor citi doar pișorcoșii. Articolul ăsta e o mizerie, prin el ești doar un pârâcios ofuscat și nici măcar n-ai pârât la cine trebuie. Să nu mă înțelegi greșit, tot ce mai vreau să văd în orașul ăsta e primarul său la pușcărie dar articolul ăsta e scris de un tinerel nepregătit.

 2. avatar Cetatean spune:

  Daca tat e primar..cine il intreaba ce, cat si de unde are ? Cred ca a cumparat si spatiile Coop Unirea. Spun asta pt ca saptamana trecuta ma aflam la un birou cadastral si acolo era si o doamna de la Coop care depunea acte pt intabularea cladirii de acolo.

 3. avatar Cetatean spune:

  Daca tata e primar…cine il intreaba ce, cat si de unde are ? Cred ca a cumparat si dpatiile detinute de Coop Unirea. Spun asta pt ca sapt trecuta ma aflam la un birou cadastral din Suceava si era o doamna acolo din partea Coop. care depunea actele.pt intabularea cladirii de acolo.

 4. avatar DODO spune:

  tATA iONICĂ E CEL CARE PRODUCE BANII.aCELE RESTAURANTE NU AVEAU CLIENTI IN TIMPUL SAPTAMANII SI DOAR IN WEEK END CU CATE UN EVENIMENT CARE SI ACELA COSTA FOARTE MULT.BANII PENTRU INVESTITII VIN DE LA TATA,CARE ARE FRÂIELE IN MANĂ DE 13 ANI SI FACE ANGAJARI PE SUME ENORME SI AJUTA SI IN MUNICIPIU PE FII ANGAJAȚILOR CUM TREBUIE.DECI EL E O FABRICĂ DE BANI LA GREU.UN MAZARE DE MOLDOVA ,DAR NU SARE IN OCHI O FACE PE BAIATUL DE COMITET CARE PROSTESTE ORAȘUL DE PESTE 10 ANI!!!BRAVO ..MAI IONICĂ…AI FRAIERIT LA GREU UN ORAȘ.STAVARACHE DIN BACĂU PE MULT MAI PUȚIN ALUAT PUȘCĂRIE LA GREU,ÎN SUCEAVA SUNT LA FURAT CU TOȚII!!BUCOVINA HOȚILOR!!!

 5. avatar Florin spune:

  Suceava este un oras urat si condus prost din pacate. De un an de zile incerc sa gasesc frumosul in acel oras si nu gasesc, problemele principale dupa parerea mea sunt: lipsa parcarilor, masardarea blocurilor de la 4 la 5 nivele( in felu asta s-a supra-aglomerat orasul)lipsa locurilor de parcare prin neamenajarea lor,fel de fel de constructii dubioase construite pe spati verzi sau intre blocuri, Nu se vad forte de ordine publica pe strazi, aici ma refer la politia de municipiu sau ce-a comunitara, ex in Suceva pe strazile principale se gasesc fel si fel de „gasti„ care consuma alcool fara a fi deranjati de catre cineva,mai sunt multe probleme legate de oras dar vestea proasta ca nu se incerca deloc sa se rezolve chiar din potriva se contruieste haotic fara nici un plan de urbanism-plasament ( vezi zonele de case, drumuri inguste spatii mici intre case, lipsa hidrantilor, etc.)Mentionez ca nu sunt din Suceava m-am mutat recent din alt oras si am facut o simpla comparatie cu alte orase (Iasi, Bacau,Piatra Neamt) pe care le cunosc mai mult sau putin.

 6. avatar John spune:

  Duamne ajută !!! O să bage mâna până intră și piciorulPărerea ta

* necesare