La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 2.475 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Un nou afront al lui Băişanu la adresa PSD 5

feb.21

Luni seară, la Plus TV, patronul spiritual şi material al acestui post local de televiziune, nimeni altul decât preşedintele PNL Suceava, a apărut cu o declaraţie cel puţin surprinzătoare.

Alexandru Băişanu, flancat de liberali din Vatra Dornei şi localităţile din împrejurimi, a ieşit public şi a anunţat public că partidul pe care-l conduce va avea cel puţin 6 candidaţi de primari în 12 localităţi, dar numărul acestora ar putea fi mai mare.

„Bazinul Dornelor a fost de dreapta mereu pentru că nu a fost colectivizat”, a fost justificarea lui Băişanu. Replica, din ceea ce am aflat de la colegii din presă, nu-i aparţine, ci a fost preluată de la Gheorghe Flutur, dar ăsta e deja un amănunt.

Ca de obicei, Băişanu a forţat nota şi s-a dat cocoş cu cel puţin 6 candidaţi de primar, deşi nu discutase cu nimeni de la PSD despre acest lucru. Şi toate astea în condiţiile în care PNL are 2 primari în bazinul Dornelor, iar PSD are 3 primari în aceeaşi zonă.

Mie mi se pare o lipsă elementară de bun simţ la adresa unor oameni pe care-i consideri parteneri şi cu care ar trebui, cel puţin teoretic, să conlucrezi. Faptul că nu se întâmplă deloc aşa, iar Alexandru Băişanu merge pe politica pumnului şi bâtei este deja o altă problemă.

Nu ştiu cât îl vor mai tolera cei din PSD Suceava cu asemenea acţiuni, dar este clar că la nivel local lucrurile nu vor sta niciodată pe un făgaş al cooperării.

Atitudinea marţială pe care Băişanu vrea s-o promoveze este doar de forţă, iar la un moment dat s-ar putea să-şi dea seama că muşchii săi sunt de la gostat. Din păcate pentru el, s-ar putea să fie prin 2013. Şi asta spune totul.

subscribe to comments RSS

Există 5 comentarii

 1. avatar teleormanul spune:

  dOMNULE Sandrinio..esti cam demagog…pana acuma criticai faptul ca Baisanu nu are sange in instalatii sa negocieze si sa lupte pentru propriul partid…acuma critici faptul ca vrea sa impuna candidati liberali in localitati unde crede ca are sanse…INCURCATE SUNT VORBELE TALE D-LE SANDRINIO ?!

 2. avatar kuku spune:

  „Bazinul Dornelor a fost de dreapta mereu pentru că nu a fost colectivizat” – o tâmpenie cât casa… Daca la herr Schmetterling nici nu poti sa ai pretentii,la el si oile cu care a scris pe dealuri sunt de dreapta pentru ca ciobanii erau analfabeti si nu cunosteau programul pcr de faurire a s.s.m.d. si nici codul etic al pedele dar i-a invăţat el,la baisanu exista un minim de pretentii,este profesor,totusi… Las la o parte ca unii dintre consilierii sai botosaneni (acolo cum era,au fost de dreapta sau de stanga?!?) au restante la citit,au liceul si facultatea facute la cramă,cu cobze de păstrav si afinată la purtator…
  Pentru stiinta lor si a altora care nu ezita sa manance kkt cu lopaţica lui Boc: in Bazinul Dornelor,in perioada interbelica,a existat o importanta miscare sindicala social-democrata,reprezentata cu brio de un activist de exceptie,anume IEREMIA PARDĂU,din Dorna Candrenilor.Am scris cu majuscule ca sa vada si excentricul activist pcr reşapat Pânzar,cel caruia „Monitorul…” ii publica gunoaiele sale adunate sub titlul „Fluxul memoriei”,niste insailari care ar putea interesa doar un psihiatru, sa stie si el ca Ieremia Pardau a fost social-democrat,nu comunist.
  E o taina acolo,ar fi ceva de scris,e drept,daca domnul Dumitru Pardau,deputat liberal-democrat,si-ar aminti de ascendenţa sa dobandita prin înfiere – nu a lui,desigur…
  Altfel,despre partide si ideologii in Bucovina e de discutat ,orice ocolire a problemei extremei drepte interbelice este o proba de amatorism , de rea credinta sau de ignoranta crasa.
  Ca sa nu mai spunem ca foarte multi politicieni „de dreapta” suceveni ar paşte şi acum vaca pe islazul comunal daca nu ar fi existat comunistii si colhozurile pentru care erau facute scolile de zootehnisti si care i-au scos la interval ca paduchii pe frunte,fara sa stie pe cine au incalzit la sân…

 3. avatar HANIBAL spune:

  Kuku-le, nu-l mai peria pe Baisanu ca asta n-a citit o carte serioasa in viata lui. Metrul cub de diplome pe care-l poseda ca pe o studenta frumoasa este cumparat si pastrat in rame cu „Passe-Partout”cu metrii cubi de marci si euroi. Eti chiar atat de naiv sa crezi ca Baisanu poate depasi nivelul unui student mediocru de la „Cuza” sau de la „BABES…”? Sa fim seriosi, Baisanu are cultura generala si lecturi de gimnaziu. Si acelea neterminate sau citite pe diagonala.

 4. avatar Tata_hotilor spune:

  Hanibal daca tu crezi ca Baisanu nu a citit o carte si nu are cultura generala te inseli amarnic. Nu cred ca cineva ajunge profesor universitar doar cu lectura de gimnaziu. Iar daca tu stii ca el cumpara diplome cu marci si euro de ce nu vii cu dovezi, nesimtitule poate tu nu ai cultura generala mai mare de gimnaziu. Si inca ceva, tine cont cand critici profesori ca de pe bancile unde preda acesta ies tineri cu un viitor si mai multa cultura generala decat ai tu jigodie.

 5. avatar HANIBAL spune:

  TATA_HOTILOR, eu iti cunosc si respect frustrarea, chiar si pizma ta plina de intelepciune de tip preistoric. E cinstit, corect si uman ca tu sa-ti aperi haita dar eu, ca simplu observator, propun o dezbatere publica, de maine, in orice alt spatiu public decat cel ales de tine, ALI_BABA revoltat, si vom vedea cum este cu aceasta cultura generala. Cat priveste diplomele, las-o balta, ca sant sau nu la metru cub, o pot dovedi altii care au tiparit aceste inscrisuri, dar nu foloseste la nimic. Acolo, la un examen „live”o sa vezi cat de gol este imparatul si cat este plin de bube. O sa fii crunt de dezamagit dar pentru ca lucrul acesta nu se va intampla-confruntarea-in cest secol, din motivele cunoscute de toti, iti urez sa ai parte de acelasi viitor stralucit pe care-l au studentii in EPISTEMOLOGÍE ale ilustrului descendent de Bogata.Părerea ta

* necesare