La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.121 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

USL trăieşte. Pe copaci 0

mai14

USL a murit, trăiască USL. La nivel declarativ, alianţa care a guvernat ţara până acum câteva luni a încetat să mai existe.

Recent, PSD a încercat să lase impresia că alianţa nu a murit, iar pe diferite afişe postate în diferite localităţi ale judeţului Suceava se poate citi: „USL trăieşte”.

Această şmecherie electorală a fost atacată la Biroul Electoral Judeţean, care a decis că aceste afişte trebuie să dispară din peisaj.

Sunt şi cazuri, aşa cum am văzut la Ţibeni, spre exemplu, unde USL, adică PSD+PNL coexistă paşnic şi nimeni nu le va cere să se despartă.

usl copaci

Cele două partide, PNL, pe de o parte, şi PSD+UNPR+PC, de cealaltă parte, nu vor putea fi despărţite decât prin tăierea copacilor pe care stau.

Şi pentru ca nimeni să nu se supere, copacul le găzduieşte afişele într-o comuniune perfectă, ceea ce s-ar putea reface în realitate şi după alegerile europarlamentare din 25 mai.

Depinde doar cât de mare este teama de Traian Băsescu şi rămânerea acestuia la putere şi după alegerile prezindeţiale din toamna acestui an.

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare