La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.584 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

V-am tăiat pensiile şi salariile, merităm să fim deputaţi! 2

ian.11

Poporul român, iar sucevenii nu fac excepţie, deşi mulţi dintre ei se bat cu cărămida în piept că sunt bucovineni mândri şi drepţi, este de o prostie cruntă.

S-ar putea ca vorbele mele să pară dure, dar eu spun că au acoperire totală în faptele neghioabe ale oamenilor.

Pentru mine, faptul că un Dumitru Pardău sau un Eugen Uricec au acces din nou în Parlamentul României nu este o dezamăgire. Este o scârbă totală, care mă face să cred că nu voi asista niciodată la însănătoşirea clasei politice actuale.

Am să explic de ce la pleacă această lehamite. În perioada 2008-2012, Pardău şi Uricec au fost deputaţi din partea PDL. Primul dintre cei doi a deţinut chiar o funcţie importantă în Camera Deputaţilor, aceea de secretar.

În momentul în care s-au tăiat pensiile şi salariile, atât Dumitru Pardău cât şi Eugen Uricec şi-au dat votul pentru această măsură nepopulară.

Memoria alegătorilor a fost însă atât de scurtă, încât acest amănunt nici nu a mai contat la alegerile din decembrie 2012.

Ambele personaje au obţinut un nou mandat de deputat. Iar maniera în care au făcut-o îmi dă de gândit la modul cel mai serios.

Şi Pardău şi Uricec au fost votaţi de peste 60% dintre alegătorii care s-au prezentat la urne.

Cu alte cuvinte, premiul pentru că i-au sacrificat pe oameni, luându-le banii, a fost un mandat de deputat.

Cum naiba să înţeleg aşa ceva. Peste patru ani, când USL se va fi erodat şi nu va mai fi pe val, mă aştept ca cei doi să treacă la Partidul Oamenilor fără Scrupule, acolo unde vor fi primiţi cu surle şi trâmbiţe şi trimişi din nou să ne reprezinte cu cinste în Parlament.

Ironia face ca la înmânarea certificatelor de deputaţi, foştii, actualii şi probabil viitorii colegi de suferinţă, Dumitru Pardău şi Eugen Uricec, au fost tot împreună.

subscribe to comments RSS

Există 2 comentarii

  1. avatar Costea spune:

    Aceste articole ar fi trebuit sa fi fost date inainte de alegeri , pentru ca oamenii fara scrupule se ascund in spatele unor partide cu imagine buna si uite asa se aleg cu inca un mandat, la hurtă. Trist, dar adevărat, problema e că trebuie să nu fie lăsaţi să-şi facă de cap, poporul sa le taie craca de sub picioare , chiar de sunt din nou in parlament. Poate ca la votarea revizuirea Constitutie

    • avatar Costea spune:

      Poate ca la reviziurea Constitutiei sa facem sa fie mai bine, depinde cat de echitabila va fi presa si va informa si va aduce amendamentele necesare pentru romanii de rand, pentru acest popor.Părerea ta

* necesare