La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 2.369 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Vasile Florea, reţinut şi propus pentru arestare 1

mai27

Încep să se limpezească apele la sediul DIICOT Suceava în privinţa oamenilor de afaceri implicaţi în evaziunea fiscală de aproape 10 milioane de euro.

O parte dintre cei acuzaţi de comiterea unor infracţiuni au fost deja reţinuţi, iar alţii aşteaptă să fie audiaţi. Cel mai important nume este al patronului Florconstruct Pătrăuţi, Vasile Florea, împotriva căruia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Florea este acuzat de evaziune fiscală şi aderare la un grup infracţional organizat, şi este bănuit că a manevrat ilegal peste 100.000 de euro.

O altă persoană cunoscută în municipiul Suceava împotriva căreia a fost începută ancheta este Cosmin Păstrăv, de la Autoservice Păstrăv, din Şcheia. Acesta urma să fie audiat în aceasta seară, dar nu se ştie, deocamdată, care sunt acuzaţiile care îl privesc.

Zvonurile îl dau ca învinuit şi pe patronul de la SUCT Suceava, Dumitru Popescu, dar nimeni nu mi-a putut confirma că acesta se află pe lista celor 118 persoane anchetate dee DIICOT Suceava în acest dosar.

Nu este exclus ca până dimineaţă să apară şi alte surprize, pe care şi eu sunt curios să le aflu.

 

subscribe to comments RSS

Există un singur comentariu

  1. avatar GOGU spune:

    CEL MAI PROBABIL PASTRAV E AUDIAT IN LEGAT DE CALITATEA SA DE PROPRIETAR AL HIDROTERRA, NU AL AUTOSERVICE PASTRAV, UNDE PARCA FIGUREAZA TATAL SAU.Părerea ta

* necesare