La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

 • 4.829 vizualizări

Popularitate

 • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Vasilică Puşcaşu şi jafurile armate din Austria 4

ian.11

Dacă numele de Vasilică Puşcaşu nu vă spune nimic, am să vă spun eu câteva amănunte.

Oficial, este un om de afaceri din Suceava, de loc din Bilca, şi care s-a ocupat cu investiţii imobiliare, iar mai nou, prin intermediul prietenei sale se ocupă de asfaltările prin Suceava.

Toate bune şi frumoase până aici, numai că domnul Puşcaşu are un trecut glorios în spate.

Prin 1997 a fost arestat în Germania pentru jaf armat în oficii poştale, bănci şi asupra şoferilor de tiruri. A stat ascuns câţiva ani la „panda”, iar apoi a revenit acasă.

A fost relativ liniştit, iar în ultima vreme părea un om cu preocupări serioase. Asta până astăzi, când a fost dus în cătuşe la Curtea de Apel  Suceava. Motivul? Două tâlhării cu mână armată comise în Austria în aprilie 2005, în urma cărora a furat 335.000 de euro.
http://www.sandrinio.ro/media/video/vasilica-puscasu-arestare.mp4
Procesul de astăzi mi s-a părut că a avut aspectul unei şarade, cu un rezultat previzibil. Chiar am pus pariu cu cineva că Vasilică Puşcaşu nu va fi arestat deşi pe numele său exista mandat european de arestare, iar în 99% din cazuri se lasă cu zile după gratii şi apoi cu extrădare.

Am avut dreptate, iar ceea ce m-a surprins şi mai tare a fost reacţia lui Vasilică Puşcaşu la ieşirea din sala de judecată. La întrebarea de ce a fost ridicat a spus că nonşalanţă: „Nu m-a ridicat pe mine”.

Asta deşi cu câteva ore mai devreme era coborât din duba Poliţiei cu cătuşe la mâini, iar un comunicat de presă remis ulterior confirma reţinerea sa şi faptul că era căutat pentru infracţiuni comise în Austria.

Sunt curios ce se întâmplă mai departe în acest caz.

subscribe to comments RSS

Există 4 comentarii

 1. avatar mediul spune:

  Ai vazut ce s a intamplat.
  Mai adauga acum un alt articol.
  Despre sarade justitiare, s auzim numai de bine!
  Se pare, d le Sandrinio, ca justitia din Romania are totusi de indeplinit niste obligatii (fata de justitiile adevarate), caci altfel Puscasu si ar fi vazut de treaba in continuare. Cat
  despre intamplarile cu (fosti)tineri suceveni prin Germania in anii ’90, ma mir ca pana acum sunt atat de putini prin puscarii.

 2. avatar Interlopii bilca 2012 spune:

  Il cunosc foarte bn pe vasilica dar pentru toti fraierii care comenteaza aiureale urez o viata fara catuse ca is niste nenorociti care vorbesc aiurea RUSINE SA VA FIE gunoaielor care vbiti inplus taceti si gata .

 3. avatar Interlopii bilca 2012 spune:

  Lasati naibi familia asta in pace daca vi sar intampla la cineva din familia voastra nu cred k ati vorbii asaPărerea ta

* necesare