La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.573 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Ziua cuţitelor lungi 0

oct.29

Pentru mine ziua de astăzi, 29 octombrie 2014, poate fi numită ziua cuţitelor lungi.

După ce ani de zile s-au pupat în public şi s-au lăudat reciproc pe la întâlnirile electorale, primarul Ion Lungu şi deputatul Ioan Bălan au intrat într-un conflict deschis, trecând de faza mocnită a acestui război.

Marea schismă s-a produs de dimineaţă, după ce prin oraş au apărut bannere în care primarului municipiului Suceava apare de Cătălin Nechifor, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, ambii susţinându-l pe Victor Ponta la preşedinţia României.

Şi în conferinţa de presă de la sediul Primăriei Suceava, acolo unde ar trebui să se discute doar despre administraţie, Ion Lungu a citit azi un mesaj electoral de susţinere a lui Victor Ponta, iar apoi a fugit ca un laş din faţa ziariştilor, refuzând să răspundă la orice întrebare. Mare om, mare caracter.

lungu balan

Reacţia deputatului Bălan a fost extrem de dură: „Deşi pare că Ion Lungu, cocoţat pe bannere alături de Cătălin Nechifor i-ar aduce susţinere lui Ponta, lucrul acesta nu e adevărat. De fapt, aşa cum îl ştim oportunist pe Lungu, vrea el să beneficieze de imaginea lui Nechifor şi Ponta. Lungu e un primar pentru care Suceava şi sucevenii nu reprezintă decât un mijloc prin care el să-şi creeze beneficii personale. Ion Lungu este un primar colaborator al PSD, lipsit de viziune, cinic la adresa sucevenilor şi fără capacitate de a dezvolta Suceava”.

Ceea ce spune Ioan Bălan este foarte adevărat, iar când mă gândesc la crâşmele pe care familia Lungu le colecţionează într-o sfidare totală faţă de suceveni mă apucă groază a ceea ce poate urma.

Pe de altă parte, Bălan şi PDL-ul trebuie să şi-l asume pe Ion Lungu, pentru că fără sprijinul lor nu ar fi ajuns unde este acum, iar dacă-l opreau la timp poate că jaful Sucevei nu ar fi fost la nivelul actual.

 

Notă: Sursă foto www.jupanu.ro

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare