La Stejari Residence

Articol scris

Vizualizări

  • 1.310 vizualizări

Popularitate

  • 1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele

Bârfa următoare

Bârfa anterioară


ArtBOA

Gavril Marza
Gheorghe Flutur
Ioan Balan
Ioan Nechifor
Ion Lungu
Mirela Adomnicai
Orest Onofrei
Ovidiu Dontu
Varujan Vosganian

Zmău şi nu prea 0

feb.19

Marius Zmău, fostul preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a vechiului PNL, mai nou co-preşedinte al organizaţiei municipale a noului PNL, să dă mare şi tare.

Într-un comunicat apărut în presa suceveană joi, 19 februarie, Zmău se laudă, printre altele, cu rezultatele obţinute de organizaţia condusă de el. Trecând peste faptul că a fost mereu sub papucul cumătrului Alexandru Băişanu, pe care l-a trădat când îi era lumea mai dragă, Marius Zmău ameţeşte electoratul cu o minciună şi o dezinformare cât Casa Poporului.

Cică la alegerile prezidenţiale din 2014, organizaţia PNL Suceava (a se citi PDL+PNL) a fost cea mai bună din Moldova, cu un scor de 58,82%. Păi bine nea Zmăule, dacă aruncăm o privire retrospectivă, contribuţia matale la acest scor a fost nesemnificativă.

marius zmau

De altfel, implicarea organizaţiei vechiului PNL a fost minimă, iar dacă nu se agitau cei din PDL probabil că scorul era doar reflecţia valului care a condus la alegerea lui Klaus Iohannis.

Las-o aşa, că măcăne!”, este singurul mesaj pe care pot să-l transmit către Marius Zmău. Oricum, chiar dacă a făcut pasul către noul PNL, Zmău este condamnat la anonimat. Iar dacă va considera că o eventuală funcţie de consilier local sau judeţean înseamnă mai mult decât obscuritate se înşeală amarnic.

Şi ca fapt divers, cine a trădat o dată o va face şi a doua şi a treia oară. 

subscribe to comments RSS

Încă nu există comentarii

Părerea ta

* necesare