La Stejari Residence

Etichetăalegeri psd suceava

Pe cei de la PSD îi doare-n cot de lege 0

mai27

Cei de la PSD nu au avut de gând nici un moment să respecte legislaţia electorală.

Epoca totalitarismului se apropie 2

mart.27

Totalitarismul este aproape de reinstaurare la nivelul județului Suceava, dar totul depinde de modul cum se va vota pe 5 iunie, dar, mai cu seamă, de negocierile ulterioare din culise.

Aroganţele lui Ovidiu Donţu 0

oct.1

Senatorul Ovidiu Donţu are vagă impresie că PSD este propria lui moşie pe care o poate conduce după bunul plac.

Singur între propriile ziduri 0

Obscurul subteranului este la mare modă la Suceava, iar maestrul de ceremonii se numeşte Ovidiu Donţu, momentan senator prin voia electoratului sucevean.

Cine va prelua conducerea PSD Suceava? 0

În PSD Suceava este linişte. Nu e o linişte normală, ci una care pregăteşte furtuna.

Şi comuniştii ar fi invidioşi 1

Ovidiu Donţu are toate motivele să se simtă precum Nicolae Ceauşescu în perioada sa de glorie.

Cultul personalităţii 4

Pentru unii oameni politici, puterea este echivalentă cu un anume cult al personalităţii. În unele situaţii acest cult este ţinut în frâu şi nu există derapaje, dar alte persoane se hrănesc pur şi simplu cu manifestările de idolatrie de care au parte, iar dacă nu o fac alţii îşi ridică singuri osanale.

Mai, mai aşteptăm un pic 0

Dacă memoria nu-mi joacă farse, şi după ce am verificat arhiva spun că e corect, luna aceasta trebuiau organizate alegeri pentru funcţiile de conducere în cadrul organizaţiei municipale a PSD Suceava.

Sorin Ciobanu, favorit pentru şefia PSD Suceava 3

Demisia lui Virginel Iordache din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava a învolburat apele în partid.

Lupii, la pândă 2

Animalul rănit este cel mai periculos, iar la ei sunt mulţi care-şi ling rănile şi aşteaptă momentul răzbunării.

Gaşca lui Mîrza, învinsă 1

Social-democraţii suceveni şi-au învins teama de Gavril Mîrza şi l-au trimis în istorie. În ciuda susţinerii făţişe şi a campaniei deşănţate pe care Gavril Mîrza i-a făcut-o favoritului său, deputatul Eugen Bejinariu, membrii PSD l-au preferat pe Cătălin Nechifor în fruntea organizaţiei judeţene.

Ziua crucială pentru viitorul PSD Suceava 1

Chiar dacă pare bombastic, eu sunt convins că mâine este o zi crucială, dacă nu decisivă pentru PSD Suceava. Apărut pe ultima sută de metri printre candidaţi, Ovidiu Donţu ar putea fi omul cheie al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

Mîrza dă telefoane pentru Bejinariu 1

Lupta pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Suceava a intrat pe ultima sută de metri. Se dă la picioare, se folosesc metode murdare, directe sau mai puţin directe, iar fiecare candidat vrea să-şi apropie alegătorii aşa cum ştie mai bine.

Nechifor: „Un sms otrăvit” 0

Candidat pentru funcţia de preşedinte al PSD Suceava la alegerile de pe 15 mai, deputatul Cătălin Nechifor a reacţionat după sms-ul care a fost trimis mai multor colegi de partid, dar şi unor ziarişti locali. Nechifor a precizat că nu va renunţa la candidatura pentru şefia organizaţiei judeţene, şi a dat de înţeles că nu va pleca din partid în cazul unui eşec.

Atacul bolşevicilor 1

Telefoanele mobile ale mai multor ziarişti suceveni, dar şi ale unor membrii PSD au ţiuit dimineaţă. A fost un mesaj de avertisment trimis de cineva „de bine”.

12