La Stejari Residence

EtichetăAlexandru Baisanu

Nebunia intereselor din jurul Termica 0

Este oficial. În cursul zilei de 18 iunie, Tribunalul Suceava a admis cererea societăţii sucevene de termoficare Termica SA de a deschide procedura de insolvență. Discuțiile despre intrarea în insolvență au început încă de vineri, dar abia marți a fost înaintată Tribunalului. Este o insolvență multdiscutată și primul care a lansat public ideea că numai astfel Termica poate fi salvată a fost deputatul liberal Alexandru Băișanu. Nu întâmplător.

UPTDATE: USL ia totul 0

Alegerile din 9 decembrie au adus o victorie zdrobitoare pentru USL în Suceava.

Omniprezentul Băişanu 4

Pregătirile pentru alegerile de anul viitor mi-au arătat un Alexandru Băişanu omniprezent. Liderul PNL Suceava şi-a băgat coada peste tot pe unde ar putea avea un interes personal.

Băişanu a descoperit focul 0

Dacă ar fi să acord un premiu pentru cele mai importante descoperiri, câştigător l-aş desemna pe Aşexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava.

Săndel. Şi atât. 3

Alexandru Băişanu şi-a făcut „pohta ce-a pohtit”, instalându-l în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Suceava pe cumătrul său. Nu-l cunosc pe Marius Zmău, cel care va conduce această structură şi îi doresc, sincer, succes.

Se vrea ejectarea lui Băişanu 4

Alexandru Băişanu începe să devină persona non grata în partidul pe care-l conduce de ceva vreme. Liberalii suceveni s-au săturat ca fostul prefect să-şi urmărească doar propriile interese, în detrimentul partidului, aşa încât vor să scape de el.

Trădarea deputatului Grosaru 3

Deputatul Mircea Grosaru şi-a văzut de propriile interese, aşa cum o face de ani buni în Parlamentul României. Ultima mostră a fost oferită marţi, când a votat împotriva moţiunii de cenzură.

Antena 1 Suceava a tras obloanele 0

Începând de astăzi, piaţa media din Suceava este mai săracă. Antena 1 Suceava şi-a închis oficial porţile după ce postul mamă de la Bucureşti a întrerupt colaborarea cu familia Ignătescu.

Ursaciuc, între ciocanul Flutur şi nicovala Băişanu 2

Presiunile care se fac asupra primarului din Gura Humorului Marius Ursaciuc au fost resimţite cu vârf şi îndesat de şeful său direct pe linie de partid. Alexandru Băişanu preşedintele PNL Suceava a fost contrat direct de Marius Ursaciuc, afront care pentru orice alt membru al partidului ar fi însemnat automat excluderea.

Alianţa PSD-PNL, numai un zâmbet la Suceava 1

PSD şi PNL şi-au oficializat şi la Suceava colaborarea. Şefii celor două partide au participat astăzi la o conferinţă de presă comună în care au devoalat câteva din planurile de viitor.

Motive de jubilat 14

Chiar dacă au pierdut alegerile la Suceava, situându-se binişor sub scorul obţinut la nivel naţional, liberalii jubilează. Sunt conştienţi că oricine va câştiga alegerile prezidenţiale va apela la PNL pentru formarea viitorului Guvern.

Mogulul 3

Un cuvânt la modă în zilele noastre începe să prindă contur şi la Suceava la cel mai serios mod: mogulul. Îşi scoate colţii cu orice prilej, dar mai ales în campaniile electorale.

Sherlock Holmes Băişanu 6

Liderul PNL Suceava Alexandru Băişanu a dat în mania conspiraţiei şi vede atentate. Nu teroriste, ci la adresa familiei sale.

Salariaţi de la televiziunea lui Băişanu, neplătiţi de două luni 3

O parte dintre salariaţii postului local de televiziune Plus TV au ajuns la capătul răbdării. Şi asta pentru că Alexandru Băişanu, patronul de facto al postului, nu a plătit salariile de două luni.

Reversul trădării 19

Fuga de la PNL la PD-L ar putea s-o coste pe Angela Zarojanu. Asta dacă nu cumva sloganul „Angela merge mai departe” se poate aplica în continuare, la PNL, la PSD, sau chiar UDMR.

12