La Stejari Residence

EtichetăAntena 1 Suceava

Percheziţii acasă la fosta ziaristă suceveană Adriana Pădureţ 3

La mai puţin de doi ani de la clipele fericite când îşi unea destinele cu fostul deputat PD Laurenţiu Mironescu, fosta ziaristă suceveană Adriana Pădureţ are parte de un şoc.

Proiectul Antena 1 Suceava, în impas 1

Redeschiderea postului Antena 1 Suceava pare destul de improbabilă, cel puţin în viitorul apropiat.

Antena 1 Suceava se redeschide 1

Antena 1 Suceava se va redeschide. Informaţia a fost publicată pe www.critix.ro care a oferit şi câteva amănunte în acest sens.

Ignătescu, scos din întuneric 10

Mulţumită unui individ pe care l-am votat ca un mare bou crezând că poate schimba faţa politicii, şi mă refer la Crin Antonescu, la Suceava renasc personaje peste care se aşternuse praful istoriei.

Ignătescu caută parteneri pentru o televiziune prin satelit 2

Eşecul asocierii cu Antena 1 nu l-a descurajat pe Costel Ignătescu, iar atracţia propriei televiziuni pare irezistibilă pentru fostul director adjunct al Direcţiei Agricole Suceava. Cum-necum, acesta a reuşit recent să obţină licenţă din partea Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Antena 1 Suceava a tras obloanele 0

Începând de astăzi, piaţa media din Suceava este mai săracă. Antena 1 Suceava şi-a închis oficial porţile după ce postul mamă de la Bucureşti a întrerupt colaborarea cu familia Ignătescu.

Inginerul zootehnist stinge lumina 8

Postul de televiziune „Antena 1 Suceava” este în moarte clinică. Spun asta ziariştii de la „Obiectiv de Suceava”, dar informaţia că televiziunea patronată de familia Ignătescu îşi trage sufletul din greu am publicat-o încă de acum aproape jumătate de an.

Preţul gloriei 4

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava a adus câteva premiere. Primul bal filmat aproape cap-coadă de o televiziune locală şi huiduieli la anunţarea câştigătorului concursului de Mister.

Antena 1 Suceava îşi caută stăpân 0

Antena 1 Suceava funcţionează la negru. Adică fără acceptul postului mamă de la Bucureşti, de la care Costel Ignătescu a preluat franciza postului local şi pe care nu a mai plătit-o de luni bune.

Adriana Pădureţ, nuntă pe malul mării 3

Adriana Pădureţ, fost redactor şef la Antena 1 Suceava, care în carieră a mai trecut pe la pupitrul ştirilor de la Antena 3 şi pe la matinalul de la TVR, s-a măritat din nou. Pentru a treia oară în viaţă.