La Stejari Residence

EtichetăAurel Olarean

PD-L Suceava, partidul de la butonii lui Olărean 1

PD-L Suceava este ca o stână fără câini. Degeaba încearcă Gheorghe Flutur să ne arate că în partidul din care face parte totul e sub control, pentru că în realitate nu e deloc aşa.

Mă preocupă sănătatea lui Olărean 6

La Rădăuţi nu se mai asfaltează, se toarnă balast. Şi nu oriunde, ci pe străzile principale. Încet, dar sigur, oraşul revine la stadiul de acum 50 de ani.

Haiducia lui Olărean 3

Pentru că iarna a fost lungă şi geroasă, mintea primarului PD-L de Rădăuţi s-a conservat. Iar odată cu venirea primăverii a început să scoată ghiocei.

Give piss a chance 2

Transformarea toaletei publice din parcul central din Rădăuţi în punct de informare turistică a devenit subiect naţional de băşcălie. Radio 21 le-a făcut o farsă celor de la Primăria Rădăuţi, iar ce a ieşit este de tot râsul.

Front comun împotriva lui Olărean 4

Olărean începe să fie tot mai singur, iar multe voci spun că această izolare a primarului din Rădăuţi nu este întâmplătoare. În spate s-ar afla persoane importante din PD-L, care s-au cam saturat să-şi asocieze imaginea cu Aurel Olărean.

Maşina Primăriei Rădăuţi, taxi electoral 2

Alegerile de astăzi au mai scos în faţă un personaj întunecat al politicii locale. Este vorba de Aurel Olărean, primarul din Rădăuţi, un binecunoscut individ care terfeleşte legea şi orice regulă de bun simţ.

PD-L a furat startul 6

Dacă actuala campanie electorală se derula după regulile din atletism, PD-L era descalificat. Cum însă furtul din politică nu se pedepseşte decât la urne, rămâne ca oamenii să decidă singuri.

Olărean, vacanţă în Mediterana cu acoliţii săi 0

Primarele din Rădăuţi s-a întors din concediu cu un chef nebun de muncă şi de afaceri bănoase. După ce şi-a petrecut aproape două săptămâni în compania acoliţilor cu care Primăria Rădăuţi derulează afaceri oneroase, Aurel Olărean a revenit pe baricade.

Rădăuţiul, transformat într-o mare harbuzărie 0

Un harbuz, doi harbu… Am greşit şi trebuie s-o iau de la capăt. O grămadă, două grămezi, trei grămezi şi aşa mai departe. Mii de harbuji cât vezi cu ochii. Şi nu oriunde, ci în centrul unui municipiu din judeţul Suceava.

Se pregăteşte ceva. Mazilirea lui Olărean. 0

Ultimele informaţii care circulă prin lumea politică din Rădăuţi îl dau ca victimă pe primarul Aurel Olărean. Dar nu din funcţia de şef al administraţiei locale, ci din cea de preşedinte al organizaţiei municipale a PD-L Rădăuţi.

Turiştii lui Flutur şi turiştii de la Statistică 3

Acum câteva zile, Flutur declara sus şi tare că în judeţ au venit mai mulţi turişti faţă de perioada similară, respectiv ianuarie-iulie, a anului 2008. Cei de la Direcţia Judeţeană de Statistică spun însă cu totul altceva. Şi anume că mai puţini oameni s-au arătat interesaţi de zona Bucovinei.