La Stejari Residence

Etichetăcasa de cultura suceava

Mârlănia lui Bendeac 0

Mihai Bendeac şi colegii săi, Emanuel Pârvu şi Diana Cavallioti, au dispărut aseară ca măgarii în ceaţă.

Un câine obosit 1

Câinele din fotografie nu este mort. Ci doar extrem de leneş. S-a culcat direct pe stradă, în faţa Casei de Cultură, fără să se simtă deranjat de zgomot sau de trecători. Asta da oboseală.

Cum eşti lăsat să mori 1

Ieri am fost martorul unui eveniment care între timp a produs mare deranj. În jurul orei 11.00 am ajuns în faţa Casei de Cultură, unde tocmai a oprit o ambulanţă.

Avem teatru? 2

Aseară a fost sărbătorită renaşterea a ceea ce se doreşte un teatru autohton profesionist. Intenţiile sunt dintre cele mai lăudabile şi sper ca în curând să se şi materializeze.

Omul cu şobolani intră în Vox 2

Vineri, 19 februarie, ora 21.00 la disco VOX va fi o seară de rock alternativ. Vor concerta băieţii de la OCS (Omul cu şobolani).

Discoteca de altădată 4

Colegul meu Florin Paiu a ales să iasă din casă sâmbătă seară. A ales Disco Vox, unde nu s-au cântat nici manele şi nici altă muzică recentă. Fundalul sonor a venit din urmă cu 20, 30 sau chiar 40 de ani. Ce a văzut Florin, şi mai ales cum s-a simţit, ne povesteşte chiar el.

Blues la Suceava 3

Au trecut Sărbătorile de Iarnă, iar colegul meu Mugur mi-a atras atenţia că reîncep concertele cu muzică de calitate. Unul din primele evenimente din 2010 va avea loc peste câteva zile.

Crăciun în Bucovina? 1

Un mash cât Casa Poporului, pardon, cât Casa Culturii, ne invită să petrecem Crăciunul în Bucovina. Nu ştiu cine a fost cu ideea amplasării acestui mash, dar pot bănui că în spate se află minţile luminate de la Consiliul Judeţean Suceava.

Poliţiştii comunitari, lacheii de serviciu 4

Circul în ceea ce priveşte mash-ul ilegal amplasat pe Casa de Cultură din Suceava continuă. Deşi au trecut deja câteva zile de când reprezentanţii PSD Suceava au cerut ca mash-ul să fie coborât de pe clădire, până acum nu s-a luat nici o măsură.

O poză cu Băsescu 1

Cine doreşte o poză cu preşedintele Traian Băsescu nu trebuie să-l aştepte până vine la Suceava. Se poate orienta rapid spre mash-ul din faţa Casei de Cultură.

A fost Ziua Naţională a României? 2

Răspunsul corect la întrebarea din titlu ar fi că timp de vreo 11 ore încă mai este Ziua Naţională a României. Ceea ce am văzut în această dimineaţă pe esplanada din faţa Casei de Cultură a semănat doar parţial cu o manifestare de bun simţ pentru o zi atât de importantă.

Berti Barbera&Nicu Patoi. Pour les connaisseurs. 1

Astăzi voi inaugura o nouă rubrică pe blog. Chiar dacă scriu despre un eveniment care a avut deja loc, pe viitor am să încerc să vă prezint date şi despre ceea ce urmează.

Circul de pe 1 Decembrie 5

Ziua Naţională a României va fi prilej de campanie electorală pentru democrat-liberalii suceveni. Şi nu oricum, ci pe bani publici, din bugetele Primăriei Suceava şi a Consiliului Judeţean Suceava.

O, brad frumos 0

Pe esplanada din faţa Casei de Cultură a crescut un brad. E pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă, dar la cum arată vremea s-ar putea ca de Crăciun să avem un brad maroniu-uscat.

Preţul gloriei 4

Balul Bobocilor de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Suceava a adus câteva premiere. Primul bal filmat aproape cap-coadă de o televiziune locală şi huiduieli la anunţarea câştigătorului concursului de Mister.

12