La Stejari Residence

Etichetăcentrul sucevei

Aduceţi-l acasă pe Petru I Muşat! 0

Statuia lui Petru I Muşat, domnitorul care a mutat capitala Moldovei de la Siret la Suceava, trebuie readusă acasă.

Oraşul fără noxe 2

Aparatura care permitea măsurarea noxelor în centrul municipiului Suceava şi-a dat duhul. La propriu, pentru că de mai multe zile pe ecran nu mai apare absolut nimic.

Filmele, în pom 0

Clădirea fostului cinematograf Modern, situată chiar în centrul municipiului Suceava, se transformă de la o zi la alta într-o ruină. Pe clădire au început să crească pomi, iar tencuiala cade din toate părţile.

Rezervat 0

Cineva şi-a făcut rezervare. Nu pentru parcare, ci pentru un loc în scorbura unui arbore din centrul municipiului Suceava.

Sechestru pe stradă 1

O maşină a fost sechestrată în plin centrul Sucevei. Nu de cămătari sau Fisc, ci de muncitorii care lucrează prin oraş.

Giovani, concurenţă pentru Padrino 1

Închiderea terasei Giovani, care a funcţionat în lunile de vară la fostul restaurant Naţional, nu a coincis şi cu renunţarea la afacere. De aproape două luni se munceşte în ritm susţinut pentru deschiderea unui nou restaurant, care se va numi, cel mai probabil, tot Giovani.

Liberalii, sub ochiul lui Băsescu 0

Mitingul de astăzi organizat de liberali în centrul municipiului Suceava a fost spionat de Băsescu şi Geoană. Nu direct, ci de pe mash-uri.

Lucrări finalizate! 0

Pe strada Vasile Bumbac din centrul municipiului Suceava muncitorii care au lucrat în ultima perioadă şi-au strâns sculele şi au plecat. Au lăsat în urma lor şanţuri numai bune de rupt maşinile şi picioarele.

Giovani a tras obloanele 0

Terasa de fiţe din centrul Sucevei s-a închis. Cei care îşi făceau veacul aici trebuie să-şi găsească un alt loc de întâlnire.

Şapte lanţuri şi-o cătuşă 0

Pentru că imaşul din centrul Sucevei a dispărut de multă vreme, administratorii unei firme de închiriat maşini s-au gândit să folosească lanţurile pentru priponit locurile de parcare.

Ăsta e un sediu? 0

În centrul Sucevei, în apropiere de sediul E-On, cică există o Cameră de Comerţ şi Industrie a Regiunii Cernăuţi. După cum arată pe dinafară, cred că persoanele care o au în administrare şi-au propus s-o demoleze.