La Stejari Residence

EtichetăConsiliul Judetean Suceava

Repetenţi şi totuşi nominalizaţi la „excelenţă în promovarea turismului” 7

Ori eu sunt bătut în cap cu parul, ori lucrurile se întâmplă aşa cum cred eu: pe principiul să ne lăudăm şi să ne premiem reciproc.

Previziuni 2

Pentru că mai multă lume, prieteni, apropiaţi sau chiar necunoscuţi, m-a întrebat cine va ieşi învingător după scrutinul de duminică, 5 iunie, am să încerc câteva previziuni.

Groapa de gunoi de pe Mestecăniş, cartoful încins al campaniei electorale 0

Campania electorală din judeţul Suceava pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie, este aproape de final.

De ce s-au amânat lansările candidaţilor PNL? 0

Candidaţii PNL pentru cele mai importante primării ale judeţului, dar şi pentru administraţia judeţeană Suceava urmau să fie lansaţi vineri, 23 ianuarie, în prezenţa conducerii centrale a partidului.

Pixul lui Băişanu 0

iul.31

Excluderea lui Ilie Niţă din PNL a fost votată recent cu o majoritate covârşitoare. Dacă nu mă înşel, doar vreo 4 persoane s-au opus acestei variante, în timp ce pentru excludere au optat aproximativ 170 de oameni.

DNA pregăteşte desantul la Primăria Suceava 0

Primăria Suceava va fi ţinta unei ample acţiuni a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Conform previziunilor mele, desantul va avea loc în câteva luni şi va viza persoane de la cel mai înalt nivel.

Risc un nou pronostic: pentru funcţia de şef al Direcţiei Juridice din CJ Suceava 5

Reorganizările din cadrul Consiliului Judeţean Suceava, realizate cu scopul de a avea în subordine o armată supusă, sunt pe cale de finalizare.

Marian Ionescu nu va ajunge consilier judeţean 2

Marian Ionescu, fostul primar al municipiului Suceava în perioada 2000-2004 nu va ajunge consilier judeţean.

Crăciun în Bucovina cu Metro 1

Târgul de Crăciun din centrul municipiului Suceava face parte din proiectul derulat de Consiliul Judeţean Suceava sub denumirea „Crăciun în Bucovina”.

Au scăpat de dracu şi au dat de tac-su? 0

Oare unii oameni sunt chiar blestemaţi de soartă? Când stau şi mă uit în jur nu-mi rămâne decât să constat că lucrurile stau chiar aşa.

Angajaţii „copy paste” din Consiliul Judeţean 0

Hotărârea de Consiliu Judeţean votată ieri privind aprobarea calendarului acţiunilor care vor fi organizate în cursul acestui an de instituţiile culturale şi artistice aflate în curtea administraţiei judeţene este plină de greşeli şi inexactităţi.

Scăpăm de oul kitch 4

O veste bună de la Consiliul Judeţean Suceava. În scurt timp, oul kitch din centrul municipiului Suceava dispare.

Tatăl Nostru 9

Rugăciunea pe care orice creştin ortodox o rosteşte la biserică sau acasă ar trebui spusă şi pe stradă. Asta pentru că doar Mila Celui de Sus ne-a mai rămas. La El e singura speranţă că vom scăpa de nămeţii de prin târg.

PSD Suceava renunţă la politică pentru lupta sindicală 0

În lipsa unui sindicat mai serios prin judeţ şi din lipsă de activitate, consilierilor judeţeni din PSD le arde de snoave. Cică au de gând să organizeze un miting de protest în faţa Consiliului Judeţean Suceava, prin care să-şi exprime dezacordul faţă de modul în care Gheorghe Flutur a împărţit banii din bugetul instituţiei către localităţile din teritoriu.

La muncă, în zilele de concediu fără plată 2

Zilele de concediu fără plată impuse salariaţilor din sistemul bugetar înseamnă o mare cacealma pentru o parte dintre suceveni. Pe lângă faptul că nu vor fi plătiţi în cele 8 zile de pauză forţată, oamenilor li s-a cerut să fie prezenţi şi la serviciu.

123