La Stejari Residence

Etichetădeputat dumitru pardau

Pardău şi Moraru, zâmbete de mulţumire pentru privilegiile conservate 0

În viaţă se spune că trebuie să profiţi de toate oportunităţile care ţi se oferă.

Pardău, deputăţia şi apele din munţi 0

Dumitru Pardău este unul dintre cei mai bogaţi oameni din bazinul Dornelor, iar cum îi stă bine oricărui magnat, omul face tot posibilul pentru a-şi extinde imperiul.

V-am tăiat pensiile şi salariile, merităm să fim deputaţi! 2

Poporul român, iar sucevenii nu fac excepţie, deşi mulţi dintre ei se bat cu cărămida în piept că sunt bucovineni mândri şi drepţi, este de o prostie cruntă.

Excursiile la urne sunt deja pregătite 0

Excursiile la urne din ziua alegerilor programate duminică, 9 decembrie, sunt deja pregătite.

Zburaţi-i pe mincinoşi! 4

După patru ani de tăcere, o serie de parlamentari care nu au făcut altceva decât să-şi ridice salariul şi să-şi urmărească propriile interese, vor să ne convingă de calităţile lor şi de bunăstarea pe care o vor aduce oamenilor din colegiul în care candidează după realegerea în funcţia de deputat sau senator, după caz.

Tupeul lui Tiberiu Prodan 0

Ajuns senator printr-o conjunctură fericită, ex-ex-liberalul Tiberiu Prodan a schimbat rapid macazul şi a fugit în tabăra călduţă a puterii, la PDL.

Şi tu, Brutus? 1

Aşa cum am scris în ultimele 2-3 săptămâni, din PDL s-a produs o nouă plecare.

Pardău, retrogradat la Vatra Dornei 1

Eşecul de la alegerile din 2008, dar şi prestaţia jalnică a actualului viceprimar din Vatra Dornei sunt două mari motive de nemulţumire la nivelul conducerii PD-L Suceava.

Pardău, despre cum zboară vaporul 2

După un an cu minciuni şi criză profundă pe plan economic, anul 2010 nu se putea încheia decât în aceeaşi notă.

Pardău, deputatul bugetofag 1

Dumitru Pardău, parlamentar de Suceava din partea PD-L şi secretar al Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, a fost identificat ca unul dintre aleşii care fac afaceri profitabile cu statul român.

Pardău şi-a mazilit adversarii din PD-L 6

Alegeri cu final aşteptat în organizaţia PD-L Vatra Dornei. Deputatul Dumitru Pardău a fost ales preşedinte, firesc, aş putea spune, de vreme ce nu a avut contracandidat.

Cantonul de pe Rarău, un subiect de interes la Consiliul Judeţean 1

Mistere la Oficiul Judeţean de Cadastru, via Consiliul Judeţean Suceava. Mai bine de 2 hectare de teren din masivul Rarău au fost intabulate pe Consiliul Judeţean Suceava, deşi actele demonstrează că suprafaţa în discuţie aparţine Primăriei Crucea.