La Stejari Residence

Etichetădeputat Ioan Balan

Băişanu – Bălan, războiul sondajelor 2

Războiul de gherilă între liberalii Alexandru Băişanu şi Ioan Balan a intrat într-o nouă fază, cea a sondajelor de opinie.

Ioan Balan îi arată cartonaşul galben primarului Lungu 1

Primarul Ion Lungu a primit cartonaş galben din partea şefului său pe linie politică, deputatul Ioan Balan, preşedintele organizaţiei municipale a PDL Suceava.

Umbrela PDL, tot mai mică pentru primarul Ion Lungu 0

Ruptura dintre primarul Ion Lungu şi PDL, partidul din care teoretic mai face parte, este tot mai evidentă.

Lui Ioan Balan i se pregăteşte un cal troian 0

Febra alegerilor generale din 9 decembrie este tot mai mare. Pentru fiecare colegiu se duce o luptă crâncenă, iar fiecare candidat încearcă să-şi creeze un culoar favorabil pentru a câştiga.

Momente jenante cu Ciutac 1

Constituirea noului Consiliu Local al municipiului Suceava a avut şi o serie de momente jenante.

Autoinvitatul de la telefon 3

Avertisment! Toţi politicienii care acceptă invitaţiile la emisiunile realizate de postul local de televiziune Plus TV trebuie să-l accepte ca „moderator” pe Alexandru Băişanu.

Olărean a câştigat războiul cu Carcalete 1

Aurel Olărean l-a făcut din rever pe Petru Carcalete, ştiţi voi, individul din fruntea învăţământului sucevean care tot visează să ajungă primar în Rădăuţi.

Gura păcătosului Bălan 9

„Ciocu’ mic, noi suntem la guvernare”, cam aşa poate fi rezumată declaraţia deputatului Ioan Bălan, secretarul general al organizaţiei judeţene a PD-L Suceava.

Culisele conflictului Balan – Sahlean 3

Ieşirea impetuoasă de acum câteva săptămâni a deputatului Ioan Balan împotriva directorului Aeroportului Salcea, Dumitru Sahlean, s-a temperat, ba chiar a dispărut cu desăvârşire. De fapt, conflictul a fost creat artificial, pentru a-i fi arătata pisica lui Sahlean şi pentru a-l readuce acolo unde îi este locul în ecuaţie.

Ce şmenuri se pregătesc la Aeroportul din Salcea 0

Punct strategic pe ordinea priorităţilor Consiliului Judeţean Suceava, modernizarea Aeroportului din Salcea provoacă mari fierberi printre politicienii puterii. Banii care vor fi alocaţi pentru acest obiectiv vor reprezenta o vacă de muls importantă pentru gestionarii proiectului.

Ce afaceri murdare se fac prin Suceava! 0

Un banal panou publicitar ridică mari semne de întrebare despre ceea ce se petrece în municipiul Suceava. O firmă, cică necunoscută, şi-a permis să amplaseze un astfel de panou chiar în faţa Primăriei Suceava.

Manipularea prin omisiune 0

Deputatul Ioan Bălan a devenit un profet pe termen scurt. Parlamentarul i-a anunţat azi pe ziariştii suceveni că Mircea Geoană şi Traian Băsescu se află la egalitate perfectă în preferinţele electoratului înaintea scrutinului decisiv de duminică.