Filadelfia Turism Suceava

EtichetăDirectia Silvica Suceava

Tăiaţi veniturile puturoşilor şi trimiteţi-i la muncă 0

Anual, primăriile din judeţ dau o căruţă de bani drept ajutoare pentru încălzire pentru familiile ale căror venituri sunt sub un anumit plafon.

Scandalul pădurilor i-a afectat pe austrieci? Nicidecum, se lucrează la turaţie maximă în continuare 2

Credeţi că scandalul tăierilor ilegale de păduri i-a afectat în vreun fel pe austriecii care activează la Dorneşti?

Schweighofer, înghesuită bine 1

Am scris aici de-a lungul timpului mai multe materiale despre activitatea celor de la Schweighofer, în special vizavi de ceea ce se petrece la Dorneşti-Suceava.

Fisuri între Donţu şi Nechifor? 0

Dragostea dintre Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, şi Ovidiu Donţu, preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava şi senator pe zona Fălticeni pare să fi intrat în momente critice.

Încotro? 0

Se poate şi mai rău? Întrebarea universală pe care ne-o adresăm nouă sau celor din jur are un răspuns. Depinde doar de starea de spirit a celui care îşi dă cu părerea despre viitor.

Bătaia de joc din pădurile noastre 0

Devenite de ani buni poligon al bătăii de joc şi nesimţirii, pădurile Sucevei mor de la o zi la alta sub privirile indiferente ale autorităţilor.

Acţiunea “coacăze negre” 1

Poliţia Suceava, în colaborare cu oameni din Direcţia Silvică Suceava, a derulat recent un altfel de acţiune.

Un politician fericit 0

Există şi români fericiţi. Iar dacă sunt şi politicieni, cu atât mai bine.

Uptade. Felicitări, Angela Coroleuca! 0

Există şi şefi care au înţeles că nu au moştenit scaunul unei anumite instituţii. Puţini, ce-i drept, dar există şi astfel de oameni.

„Liberalul” Gelu Puiu urma să fie directorul PDL al Direcţiei Silvice Suceava 0

Aproape de a fi numit secretar în Ministerul Mediului şi Pădurilor, o lovitură de imagine pentru liberalii suceveni, cum s-ar putea crede la prima vedere, Gelu Puiu a avut afinităţi serioase către fostul partid de guvernământ, PDL.

Băişanu se visează Robin Hood de Suceava 1

Pădurile sunt o sursă extrem de generoasă, cel mai mare agent comercial din judeţ. O resursă pe care mulţi doresc s-o controleze şi să o poată exploata aşa cum doresc.

12