La Stejari Residence

EtichetăDirectia Silvica Suceava

Tăiaţi veniturile puturoşilor şi trimiteţi-i la muncă 0

Anual, primăriile din judeţ dau o căruţă de bani drept ajutoare pentru încălzire pentru familiile ale căror venituri sunt sub un anumit plafon.

Scandalul pădurilor i-a afectat pe austrieci? Nicidecum, se lucrează la turaţie maximă în continuare 2

Credeţi că scandalul tăierilor ilegale de păduri i-a afectat în vreun fel pe austriecii care activează la Dorneşti?

Schweighofer, înghesuită bine 1

Am scris aici de-a lungul timpului mai multe materiale despre activitatea celor de la Schweighofer, în special vizavi de ceea ce se petrece la Dorneşti-Suceava.

Fisuri între Donţu şi Nechifor? 0

Dragostea dintre Cătălin Nechifor, preşedintele PSD Suceava şi al Consiliului Judeţean Suceava, şi Ovidiu Donţu, preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava şi senator pe zona Fălticeni pare să fi intrat în momente critice.

Încotro? 0

Se poate şi mai rău? Întrebarea universală pe care ne-o adresăm nouă sau celor din jur are un răspuns. Depinde doar de starea de spirit a celui care îşi dă cu părerea despre viitor.

Bătaia de joc din pădurile noastre 0

Devenite de ani buni poligon al bătăii de joc şi nesimţirii, pădurile Sucevei mor de la o zi la alta sub privirile indiferente ale autorităţilor.

Acţiunea „coacăze negre” 1

Poliţia Suceava, în colaborare cu oameni din Direcţia Silvică Suceava, a derulat recent un altfel de acţiune.

Un politician fericit 0

Există şi români fericiţi. Iar dacă sunt şi politicieni, cu atât mai bine.

Uptade. Felicitări, Angela Coroleuca! 0

Există şi şefi care au înţeles că nu au moştenit scaunul unei anumite instituţii. Puţini, ce-i drept, dar există şi astfel de oameni.

„Liberalul” Gelu Puiu urma să fie directorul PDL al Direcţiei Silvice Suceava 0

Aproape de a fi numit secretar în Ministerul Mediului şi Pădurilor, o lovitură de imagine pentru liberalii suceveni, cum s-ar putea crede la prima vedere, Gelu Puiu a avut afinităţi serioase către fostul partid de guvernământ, PDL.

Băişanu se visează Robin Hood de Suceava 1

Pădurile sunt o sursă extrem de generoasă, cel mai mare agent comercial din judeţ. O resursă pe care mulţi doresc s-o controleze şi să o poată exploata aşa cum doresc.

Noua putere s-a pus pe treabă 4

Schimbările de directori la instituţiile descentralizate din judeţ au început deja.

Sorin Ciobanu, favorit pentru şefia PSD Suceava 3

Demisia lui Virginel Iordache din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava a învolburat apele în partid.

Tovarăşu 0

Pe site-urile din Suceava a apărut astăzi un material despre Mănăstirea Suceviţa, care a câştigat în instanţă o suprafaţă de 41 de hectare de pădure. Directorul Direcţiei Silvice Suceava Mihai Miheţiu a anunţat că va respecta această hotărâre şi că va pune în posesie Mănăstirea Suceviţa cu terenul câştigat.

Fiind băiet păduri cutreieram 1

Scenariile şi acuzele între partidele implicate în campania electorală pentru prezidenţiale continuă cu viteză ameţitoare. Iar pe măsură ce ziua alegerilor se apropie tot mai mult, cad tot mai multe petale.

12