La Stejari Residence

Etichetădisco vox suceava

Omul cu Şobolani coboară în Vox 1

Omul cu Şobolani recidivează. După ce acum un an a concertat la Suceava, trupa revine aici cu un nou concert.

Viţa de Vie, în concert la Vox 0

Vineri se anunţă o seară incendiară în Disco Vox, de la subsolul Casei de Cultură din Suceava.

Folk pe jucării în Disco Vox 1

Disco Vox Suceava găzduieşte vineri seară un concert de caritate.

Seară de muzică live la Disco Vox 0

Disco Vox propune o seară de muzică live. Evenimentul va avea loc sâmbătă seară, începând cu ora 21.00, şi îi va avea ca principali protagonişti pe cei de la Open Strings.

Vox se dă cu Partizan(ii) 0

Formaţia Partizan va concerta în Disco Vox duminica viitoare, 17 octombrie, de la ora 21.00.

Un oraş prea cultural 2

Printre mii şi mii de gropi, Suceava este, poate nu vă vine să credeţi, un oraş cultural. Poate prea cultural în unele seri, de nu mai ştie lumea cum să se împartă.

Kumm, lansare de album la Vox 2

Disco Vox găzduieşte vineri o seară incendiară. În „groapă” intră trupa clujeană Kumm, care va lansa la Suceava albumul „Far From Telescopes”. Intrarea costă 15 lei, iar spectacolul începe la ora 21.00.

Jazz la patru ace, în VOX 3

Mugur, colegul meu, a fost vineri seară la concert. A fost fascinat de muzica pe care a ascultat-o şi a scris cu o mică întârziere. O să-i dau cuvântul, iar dacă a fost prea exaltat când a descris evenimentul o pot spune cei care au fost la concert.

Discoteca de altădată 4

Colegul meu Florin Paiu a ales să iasă din casă sâmbătă seară. A ales Disco Vox, unde nu s-au cântat nici manele şi nici altă muzică recentă. Fundalul sonor a venit din urmă cu 20, 30 sau chiar 40 de ani. Ce a văzut Florin, şi mai ales cum s-a simţit, ne povesteşte chiar el.

Program încărcat la Disco Vox 2

După un început de an ceva mai timid, disco Vox va găzdui mai multe evenimente culturale în zilele următoare. În mai puţin de 10 zile, în subsolul Casei de Cultură din Suceava vor ajunge mai multe trupe.

Blues la Suceava 3

Au trecut Sărbătorile de Iarnă, iar colegul meu Mugur mi-a atras atenţia că reîncep concertele cu muzică de calitate. Unul din primele evenimente din 2010 va avea loc peste câteva zile.

Concert de muzică… de Jazz 8

Joi seară s-a anunţat concertul celor de la T-Jazz la disco Vox. Colegul meu, Mugur, avea de ales între a privi cum se bombardează cei doi mari candidaţi la preşedinţia României, a „savura” meciurile împiedicaţilor noştri în Europa League sau evenimentul muzical mai sus amintit.