La Stejari Residence

Etichetăfotbal club cetatea

Anton nu l-a bătut pe Napoleon 3

“Am fost preşedintele celui mai important club de fotbal din Suceava. Am avut nevoie de fix 223 de zile pentru a desfiinţa echipa. Am vrut să-l bat pe Napoleon, dar am picat testul. Aştept oferte din ţară. Poate data viitoare voi fi mai norocos”.

Un incompetent 1

O maximă mai mult sau mai puţin celebră mi s-a confirmat zilele acestea. „Incompetenţa nu cunoaşte barieră de timp sau de spaţiu”, este textul acestei maxime, iar cel care a pus-o pe hârtie pentru posteritate a avut mare dreptate.

Dreptunghiul Bermudelor 1

Cu fiecare zi care trece, apar noi date despre mizeria din fotbalul sucevean. Datorii faţă de jucători, memorii depuse la Federaţia Română de Fotbal şi oameni care mint cu neruşinare.

Un preşedinte falimentar 3

Zilele actualului preşedinte de la Fotbal Club Cetatea sunt numărate. Constestat de suporteri, dar mai ales de rezultate, Ciprian Anton a ajuns la fundul sacului cu promisiuni, iar suporterii cred că nu mai poate fi şef peste destinele formaţiei sucevene.

Rahatul începe să pută 1

Rahatul începe să pută. Dar nu oricum, ci urât de tot. Aşa cum am mai scris aici, fotbalul este locul unde afacerile murdare şi banii negri reprezintă obişnuinţa.

Impotenţii! 0

O echipă de impotenţi, numită Fotbal Club Cetatea, ne toacă banii aiurea. Nu că ar fi făcut altceva de-a lungul timpului, dar în acest moment nu se întrevede nici o perspectivă de redresare a jocului echipei.

Unde au dispărut 250.000 de euro? 1

Suma reală de transfer a fotbaliştilor Roheţki şi Onciu la Ceahlăul Piatra Neamţ se cifrează la 300.000 de euro, şi nu la 50.000 de euro, aşa cum s-a anunţat. Unde este diferenţa de 250.000 de euro?

Gura păcătosului adevăr grăit-a 1

Astăzi, la conferinţa de presă susţinută la stadionul Areni, noul consilier sportiv al preşedintelui clubului Cetatea a rostit un mare adevăr. Eu cred că l-a luat gura pe dinainte, dar vorba sunt convins că adevăr grăit-a el.

Bani aruncaţi în hazna 3

Aproximativ 1,5 milioane de euro a plătit Primăria Suceava din 2006 încoace pentru a oferi circ. Şi măcar de-ar fi fost de calitate nimeni nu ar fi avut de comentat nimic, dar cum a fost cu mârţoage şi catâri apar întrebările fireşti.

Harşovschi, susţinătorul eşecului 1

Ajunsă în groapă în adevăratul sens al cuvântului, echipa fanion a judeţului a devenit apanajul unor tineri dornici de experimente şi glorie. Ei se numesc Ciprian Anton, momentan preşedinte al clubului de fotbal, şi Lucian Harşovschi, întâmplător viceprimar în Suceava.