Filadelfia Turism Suceava

EtichetăGavril Mirza

Ziua crucială pentru viitorul PSD Suceava 1

Chiar dacă pare bombastic, eu sunt convins că mâine este o zi crucială, dacă nu decisivă pentru PSD Suceava. Apărut pe ultima sută de metri printre candidaţi, Ovidiu Donţu ar putea fi omul cheie al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene.

Mîrza dă telefoane pentru Bejinariu 1

Lupta pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Suceava a intrat pe ultima sută de metri. Se dă la picioare, se folosesc metode murdare, directe sau mai puţin directe, iar fiecare candidat vrea să-şi apropie alegătorii aşa cum ştie mai bine.

Onofrei şi Mîrza îşi dau la picioare 1

Politica suceveană dă în clocot chiar înainte de Paşte după o lungă şi apăsătoare linişte. Senatorii Orest Onofrei şi Gavril Mîrza îşi dau la picioare reciproc.

Luptă în doi şi nu prea 0

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava va fi ring de bătaie în următoarele săptămâni. Se vor coagula alianţe, se vor promite funcţii şi privilegii şi se vor trage multe sfori.

Donţu, noul şef al PSD Suceava? 0

Imaginile surprinse de televiziunile centrale după anunţul privind victoria lui Victor Ponta la preşedinţia PSD au scos în evidenţă un sucevean. În multe imagini, în spatele noului şef al social-democraţilor apare Ovidiu Donţu, vicepreşedintele PSD Suceava.

Pierzători înainte de vreme 1

Oricare va fi rezultatul votului final pentru şefia PSD, organizaţia din Suceava va ieşi pierzătoare. Am urmărit destul de atent mişcările de trupe din acest partid, dar nicăieri nu am văzut ca mai marii social-democraţilor de la noi din judeţ să-şi fi găsit vreun loc.

Şantajist, cerşetor sau doar prostănac? 0

Cu puţin timp înaintea Congresului PSD, care va stabili viitorul preşedinte al partidului, Mircea Geoană a amerizat, asta dacă ţinem cont de starea oraşului, la Suceava. A venit cu un scop anume: să câştige voturi.

Bejinariu, „calul troian” al lui Mîrza 0

Frământările din PSD s-au extins cu repeziciune şi la nivelul organizaţiei judeţene. Înainte de alegerile pentru funcţia de preşedinte la nivel naţional se trag sfori, se fac alianţe şi fiecare speră să nimerească tabăra câştigătoare pentru a se pune la adăpost pentru următorii ani.

Primarul curluntrist de la Adâncata a ales 3

Opţiunile politice ale primarului curluntrist de la Adâncata s-au limpezit. Social-democratul Dorel Filip şi-a făcut datoria şi în comuna sa a câştigat candidatul PD-L.

Finalul unui ciclu 6

Pentru PSD Suceava s-a încheiat un ciclu. Rămâne de văzut dacă şi cei din conducere au realizat asta.

Alianţa PSD-PNL, numai un zâmbet la Suceava 1

PSD şi PNL şi-au oficializat şi la Suceava colaborarea. Şefii celor două partide au participat astăzi la o conferinţă de presă comună în care au devoalat câteva din planurile de viitor.

123