La Stejari Residence

Etichetăgheorghe flutur suceava

Angelica, ce dezamăgire! 7

Duminică au avut loc alegeri parţiale în două comune ale judeţului, respectiv Iacobeni şi Siminicea.

Redevine Ion Lungu independent? 0

Au trecut două zile de la alegeri. Unii exultă, iar alţii îşi ling rănile şi încearcă să deschidă uşi la care poate nu ar fi bătut.

Scurtă analiză 0

Alegerile parlamentare din acest an sunt deja istorie, iar PSD a luat tot caimacul în majoritatea zonelor din judeţul Suceava.

Când nimeni nu ascultă şi nu vede 1

În iunie, imediat după alegerile locale pierdute lamentabil de PNL, am scris un material pe care am să-l redau integral la final.

Dinozauri versus lupi flămânzi 2

dec.7

Un articol de astăzi din presa naţională vorbeşte despre trecerea pe linie moartă a unor liberali cu state vechi de plată.

Mineriada lui Nechifor 2

După evenimentele din decembrie 1989, România a obţinut un capital de imagine extraordinar pe plan internaţional.

Hora parangheliei 3

Hora Bucovinei ar trebui numită Hora parangheliei, pentru că altă motivaţie pentru o asemenea manifestare nu găsesc.

Huţanu, blat cu Moraru pentru Primărie? 0

O idee tot mai vehiculată în Vatra Dornei este aceea privind posibila candidatură a lui Constantin Huţanu, fost primar al urbei şi fost subprefect de Suceava, la alegerile din 10 iunie.

Mihalescul şi Olărean au pus batista pe ţambal 3

Dumitru Mihalescul, omul de afaceri din Rădăuţi aflat în topul celor mai bogaţi români, a revenit la sentimente mai bune faţă de PD-L şi Aurel Olărean.

Flutur, sfidat de Olărean 2

Aurică a comis-o din nou. Victimă i-a fost, de această dată, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava Gheorghe Flutur.

Revolta cimpanzeilor 4

Odată cu câştigarea alegerilor generale în România de către Convenţia Democratică, prefect al judeţului Suceava a fost numit Vasile Ilie, şeful judeţean al partidului lui Petre Roman şi, fără îndoială, liderul celei mai profesioniste componenţe pe care a avut-o PD vreodată.

Operaţiunea „frunzele” 7

Angajaţii Direcţiei Domeniului Public din Primăria Suceava au de câteva zile o misiune specială. Trebuie să adune frunze de toamnă.

Judeţul e sub ape şi Olărean petrece 2

Am fost plecat în concediu timp de două săptămâni, perioadă în care judeţul a intrat la apă. Din păcate, am regăsit acelaşi grobianism şi nesimţire în rândul autorităţilor locale, dar şi la nivel naţional.

Licitaţii cu cântec pentru câteva drumuri din judeţ 3

Mai multe licitaţii organizate pentru modernizarea mai multor drumuri judeţene din Suceava ridică mari semne de întrebare vizavi de modul în care au fost atribuite. În fiecare caz este vorba de sume mari de bani, iar firmele care au câştigat aceste licitaţii au administratori apropiaţi de lideri marcanţi ai PD-L.

ÎPS Pimen îşi promovează broşura „anti-Flutur” la mănăstiri 5

Lupta dintre ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, şi clasa politică, în frunte cu Gheorghe Flutur, membru marcant al PD-L şi preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, a continuat şi astăzi. Episodul s-a petrecut la Mănăstirea Voroneţ, în timpul cuvântului de învăţătură de la sfârşitul Liturghiei.