Filadelfia Turism Suceava

EtichetăIoan Nicusor Todirut

Protecţia Internă, călcâiul lui Ahile 0

Verificările efectuate de reprezentanţii Inspectoratului General al Poliţiei Române şi de cei ai Ministerului de Interne la Suceava încep să scoată la iveală mai multe nereguli.

Unde Todiruţ nu e, nimic nu e 4

Închiderea Combinatului Siderca este o mare pierdere. Şi nu doar pentru miile de muncitori care îşi câştigau existenţa la Combinatul Siderurgic din Călăraşi, ci şi pentru ultimul descălecător în urbea de pe malul braţului Borcea.

Todiruţ, trimis la pescuit la Călăraşi 1

Am avut dreptate. Din momentul în care am scris că Todiruţ va fi demis şi până acum au trecut vreo 40 de ore.

Va fi ras Todiruţ? 25

De câteva zile umblă zvonul că şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, va fi zburat din funcţie în scurt timp.

Mai superior 5

Abilitatea în comunicare ar trebui să fie un atribut de bată al oricărui şef, fie că este vorba de o echipă de muncitori, fie că vorbim de o instituţie publică.

S-a confirmat: Oliver Măciucă, şef la Doi şi-un sfert 21

Ceea ce era de aşteptat s-a şi întâmplat. Comisarul Oliver Măciucă a revenit la conducerea structurii locale a „Doi şi-un sfert”.

Revine Oliver Măciucă la „Doi şi-un sfert”? 1

La numai un an şi o lună după ce a părăsit conducerea structurii „Doi şi-un sfert” Suceava, comisarul Oliver Măciucă este aproape de a reveni în funcţie.

Todiruţ, şiretenia vulpii 17

„Schimbat” din funcţie, contestat de unii, adulat de alţii, şeful Poliţiei Suceava este un tip care ascunde multe. Cert este că a reuşit să supravieţuiască în funcţie într-o perioadă tulbure, iar acum ar fi propus pentru avansare.

Rotaru, favorit pentru postul de adjunct al IPJ Suceava 7

Vacantarea postului de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava înseamnă speranţe şi sfori trase. Lupta pentru ocuparea acestei funcţii a început, iar printre poliţişti sunt vehiculate mai multe nume.

Fumul de la “Doi şi-un sfert” 5

Senatorul PSD Gavril Mîrza încearcă să reinventeze o zicală veche de când lumea. Pe principiul un nebun aruncă piatra, iar zece deştepţi n-o pot scoate din apă, Mîrza a aruncat pe piaţă o informaţie ambiguă, dar care ascunde chestiuni de o gravitate maximă.

Todiruţ, în tot şi-n toate 17

Cele două luni de concediu medical l-au revigorat complet pe şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ. Nu există acţiune mai importantă la care inspectorul şef să nu participe în calitate de coordonator, o atitudine cel puţin suspectă faţă de perioada ante-concediu medical.

12