La Stejari Residence

Etichetăion lungu suceava

Gura păcătosului adevăr grăit-a 1

feb.22

Primarul Ion Lungu a spus ceea ce toată lumea a văzut cu ochiul liber timp de ani buni, dar pentru a da bine în statistici a minţit cu nonşalanţă.

Muncitorii de la ACET şi sigla de la Oscar Wilde 0

Muncitorii de la ACET sunt buni la orice. Asta s-a demonstrat azi, când oamenii şi-au lăsat deoparte atribuţiile de serviciu şi au dat o mână de ajutor.

Statistici care nu mint 2

La alegerile parlamentare abia încheiate s-au consemnat o serie de adevăruri dureroase pentru PNL, unele care sunt o repetiţie de acum patru ani.

Aşa primar, aşa oraş 0

După ce presa locală a semnalat petele de ulei şi mizeria rămasă pe esplanada din centrul municipiului Suceava după concertul Voltaj de la finele săptămânii trecute, reprezentanţii Primăriei Suceava s-au pus pe treabă.

Era pavelică 0

Să mă ierte Dumnezeu, dar municipiul Suceava se pare că nu poate ieşi din zodia pavelelor şi bordurilor.

Nocturna tichie de mărgăritar 1

De câteva luni terenul sintetic de la Liceul cu Program Sportiv a devenit funcţional, iar foarte multe eveniment sportive sunt programate aici, de la fotbal seniori, fotbal juniori, până la rugby sau atletism.

„Morţii lui Lungu” 0

Ieri, primarul Ion Lungu a anunţat că marfa de 1 milion de euro, a se citi conducte de termoficare, lăsată de izbelişte în curtea SC Termica SA, va fi mutată în altă parte, cel mai probabil la staţia de apă de la Dragomirna.

Lungu, acest Petrache Lupu al Sucevei 1

Campania electorală a intrat în ultima săptămână, iar strategiile sunt gândite pentru a convinge cât mai multe persoane din taberele celor rămaşi pe dinafară.

Restaurantul Hollywood, cumpărat de primarul Lungu prin interpuşi? 0

O serie de zvonuri care circulă de mai multă vreme prin Suceava dau ca sigură schimbarea proprietarului spaţiului unde funcţiona restaurantul Hollywood.

Frecţia la picior de lemn 1

Uneori, politicienii, pentru că tot politicieni sunt chiar dacă declară sus şi tare că nu fac decât administraţie, spun lucruri trăsnite.

Himera lui Băişanu 0

Ora unu a venit, omul negru n-a sosit!